Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam pytanko

zielonooka, blada, ciemnoruda

Polecane posty

Gość takie tam pytanko

do tego ciemna oprawa oczu, wysoka. Czy mogę być atrakcyjna?

Gość Zenek Bandera
Atrakcyjność nie zależy tylko od wymienionych przez ciebie cech :) Ale możliwe że jesteś atrakcyjną kobietą

Gość takie tam pytanko
włosy mam farbowane i dopiero ostatnio są ciemnorude, przedtem były płomiennorude. Jak napisze, e naturalnie jestem szatynką, to pewnie facetttcie też coś obraźliwego wymyślisz.

z wlosami na glowie to jest problem, moja luba jest blondynka ale na pipce ma rude czyli w rzeczywistosci jest ruda, i gowno prawda ze falszywa

Gość takie tam pytanko
niekoniecznie, na ogół blondynki łonowo są brenetkami, ale rude też sie zdarzają. Czy rude zawsze sie negatywnie kojarzą???

Gość iha-a-a
ale głupoty gadasz :O, blondynki na dole mają najczęściej jasne, nawet brunetki czasem mają jasne, b arzdo rzadko blondynka mam ciemne wlosy na dole bardzo rzadko nawet na erotycznym był taki same temat i jest tak jak mowie.

Gość takie tam pytanko
ja naturalnie jestem szatynką, albo ciemną blondynką, taką miodową, a wszystkie włosy poza głową mam czarne. tylko na nogach i rękach blond (a raczej teraz wcale...)

Gość iha-a-a
ja naturalnie jestem szatynką albo ciemną blondynką taką kasztanową a wszystkie włosy poza głową mam jasne (a raczej teraz wcale)

Gość może i jesteś atrakcyjna
ale głupia niestety.

Gość takie tam pytanko
nie sądzę abym byla głupia. raczej interesuje mniej jak ludzie reagują na fizyczność, gdy prezentuje ise ona w wyżej opisany sposób. nie oszukujmy się, pierwsze wrażenie jest zawsze wiążące i trudne do zmienienia. A jedna z wypowiedzi dobitnie świadczy o tym jak się reaguje na rude włosy, które mi nota bene bardzo pasują.

Gość lalulala
pierwsze wrażenie jest po tym jak się kogoś zobaczy... bo to co ktoś na necie pisze, to raczej między bajki wkładam ;) pokaż nam swoją fotkę to ocenimy czy jesteś atrakcyjna :P

Gość takie tam pytanko
musiałabym zaprezentować kilka, a i wtedy liczyłby się też strój i makijaż Poza tym jak już napisałam przyciemniłam nieco włosy i nie mam fotek aktualnych. Zresztą nie będę się ujawniać :)

Gość lalulala
to idź się zmasturbuj :P

Gość takie tam pytanko
nawzajem :D