Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfd

Uprawiam seks ze swoja dziewczyną

Polecane posty

Gość MARNIUCHNA
PROWOKOJESZN

Gość mała prawdaa
wiesz jesli są razem jest sex ale ona mowi zalezy mi kocham a on mowi i daje jej do odczucia jasno ze nie kocha bo ciągle ma na ustach inna, mowi jej lubie cie i nic wiecej to oboje wiedza na czym stoją..:) i tu jej nie krzywdzi natomiast jak ona mowi kocham itp a on jej kocham super jestes kochamy sie a w duchu czuje i mowi nie kocham jej, ale tak mowie by była ze mna i mam z nia sex;) taki krzywdzi bo klamie, ma ja do celow swych itp :)

Gość a bzykaj sie
i przy okazji rozmnazaj się napedzisz gospodarke :classic_cool:

co za kretyn zalozyl ten topik:-) heh gdyby ona nie chciala z toba uprawiac seksu, to by tego nie robila,wiec ona tego tez potrzebuje, ty pewnie wierzysz ze ona cie kocha bo powie tobie mile rzeczy,ty tak samo robisz a jej nie kochasz wiec.. nie powiedziane ze ona cie kocha, myslisz zeby sie przyznala? to samobojstwo,heh :D naiwniak z ciebie:-) ale i tak zlo do ciebie powroci z maksymalna sila, przeciez to nawet dziecko wie, ze tak sie dzieje na swiecie, pan Bog moze nie jest rycliwy ale sprawiedliwy:) glupota to czy odwaga ze pracujesz na wlasne nieszczescie;-) domysl sie