Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka_Szarlotka

Czy widzieliście/ słszeliście seks swoich rodziców?

Polecane posty

Gość Słodka_Szarlotka

\Czy widzieliście/ \słszeliście seks swoich rodziców? Jeśli tak, to opiszcie jak to wyglądało, co czuliście?

Gość moj nick
nie widzialam i nie slyszalam na szczescie, bo chyba bym sie porzygala...

Gość szarlotka ty nie słodka
ty głupia

Gość helisa
moj nick jestes głupia do potegi.Nie wiem ile masz lat ,ale mysle,ze twoi rodzce powinni sie porzygac jak usłysza lub przypadkowo zobacza ciebie jak uprawiasz seks.Poczekj,ty takze bedziesz miał tyle samo lat co i twoi rodzce,wtedy lepiej seku nie uprawiaj bo maz sie na ciebie wyrzyga ,ze taka star durna babe bedzie musiał suwac.Durna babo seks jest piekny i to w kazdym wieku.

Gość malutka 18
ja slyszalam.. kiedys jak bylam mniejsza to spalam z rodzicami..tata wtedy wyciagnal mame do 2 pokoju.. wtedy obudzily mnie jeki... zaczelam kaszlec zeby ktos z nich przyszedl do mnie ;) teraz gdy jestem juz duza i wiem co i jak i nie spie z rodzicami tylko w swoim pokoju slysze czasem przez sciane jak sie lozko rusza :)

A ja to się dziwię że w ogóle jestem na świecie, tak że to tak. O tym seksie. Może to było in vitro.

Gość Gienia___
a po co rodzice maja uprawiac seks, skoro juz mnie splodzili? Na co im seks, jak juz maja potomka?

Gość ona123454
oj gienia gienia

Gość swoich rodziców nie słyszałam
ALE mama słyszała seks mój i mojego faceta :O nawet weszła do pokoju bo nie wiedziała co sie działo :O

Gość Gienia___
" nawet weszła do pokoju bo nie wiedziała co sie działo " moze Twoja mama nigdy nie uprawiala seksu, dlatego nie wiedziala, co to za odglosy?