Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

mały biust .. wielki prblem

Polecane posty

Chciałabym Się od Was dowiedzieć do kiedy wam rosły piersi .?\\\". bo jestem załamana :(mam prawie 16.5 lat a biust jak 5 klasistka:( jest mi strasznie zle z tego powodu .. poniewaz nie moge kupić sobie fajnych bluzeczek sukienek bo wszystkie \\\"wiszą\\\" :(( Czy wam Drogie panie zaczął rosnąć biust dopiero ok 17 roku Zycia ... ? słyszałam Ze jak sie bieerze diane 35 to biust rosnie .. ale niewiem czy branie tych tableterk w takim wieku jest bezpieczne .. pozatym po odstawieniu biust chyba maleje ,tak? .. ehh poradzcie mi cos prosze .. pozdrawiam serdecznie :*

Gość FDFD
kochana karen:)ja jak mialam 17 lat bylam jak deska bo bylam przeralziwie chuda..a jak mialam 22 lata bo teraz mam 25 to mi [iersi zaczely strasznie rosnąć bo pilam duzo mleka i jadlam nabialu duzo..i teraz mam miseczke F:) wiec sama widzisz ze u ciebie dopiero biust zaczyna sie rozwijac..

Gość FDFD
jak przytylam od razu mi poszlo w cycki:)takze sie nie martw nic:)bo jak bedziesz starsza to ci wszystko urosnie:)ale musisz widocznie poczekac jak ja czekalam:)

dzięki :) może i u mnie tak będzie :) chciaabym chociaz miec to\" A \"

Gość fenugreek
Moja dziewczyna jest Tajką i chyba w ogóle nie ma biustu... Wątpię, żeby się tym przejmowała. Myślę, że Azjatki mogą zazdrościć Europejką biustu, więc po co się przejmować... :)

Gość nie bierz diany bo sobie
rozwalisz organizm-to strasznie narusza rownowage hormonalna i niszczy uklad krwionosny a diana ma bardzo duzo hormonow w tym wieku moze ci troszke urosnac a jak nie to trudno ja mam 22 lata i tez ciezko mi cokolwiek znalezc bo mam w biuscie obwod 80 m... z drugiej strony moj chlopak nie narzeka a mi jest wygodnie:)