Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz bo jestem ciekawa

Do faceta.rocznik.1978

Polecane posty

tymbardziej chcę wiedzieć : Przykro mi ze ci nie odpiszę. Ale wierz mi, pisałem tu o studiach, o róznych rzeczach z zainteresowań w realu. W moim miescie dużo osób mnie zna. Duzo widziało moją twarz i nazwisko w róznych formach nakładowych. Nie jestem tam szarą myszką, ktrej nikt nie zna. Wręcz przeciwnie :-D (och jak ja nie mogę sie doczekac pójścia do nowej pracy i powrotu na łono realu. A tam poznawanie ludzi idzie mi lepiej niż w necie - jestem empatyczny, umię z tego korzystać w rozmowie z ludzmi. Jeden z powodów, ale nie jedyny - mam u siebie dobrą opinię :-) - to sie przydaje :-D )

bardzo mozliwe, bo niby dlaczego taki facet marnuje czas na kafeterii?

Gość tymbardziej chcę wiedzieć
kobieta nie kobieta....może nawet lepiej :) nie chcesz się ujawniać - oki, rozumiem, jesteś bardzo konkretny, ja nie, wolę kogoś poznać - w ten sposób udaje mi się unikać rozczarowań

state Chyba muszę to napisać w nicku: "od połowy czerwca idę do nowej pracy, wtedy pensja i mój wielki powrót na łono zycia towarzyskiego w realu". Tyle razy to już pisałem :O

moze i pisales ale jestes za bardzo zapatrzony w siebie. myslisz ze sledze Twoja tworczosc na kafe?

facet ;gg Nie widziałam tego topiku ale faktycznie mozna się pośmiać hahaha

wszyscy jesteśmy nie tymi za których się podajemy :-o :D

tymbardziej chcę wiedzieć Piszesz fajnie, - ale bez czarnego nicka i adresu mail. Kazdy najpierw by pisywał pod czarnym nickiem, później napisał maila, tam troszkę lepiej się poznając, spytał o miejscowośc. A ty pod pomarańczowym chcesz żebym napisał NA FORUM - nie uważasz że to dziwne ? ?

bo jestem sprytna? Twój nr gg i mail też są owiane tajemnicą?

nie ma sensu doszukiwać się tego czy ktoś mówi prawdę o sobie czy nie... w tym sensie to napisałam... :)

przeoczywszy wybacz :)

Cze facet, słuchaj, jak masz problem to mogę napisać dziewczętom skąd jesteś ;-) Będzie na mnie w razie czego...

Gość hej facet a poznałeś już
kogoś w ten sposób? Miałeś jakieś wirtualno-realne przygody?

Przyznam intrygujące pytanie .Sama jestem ciekawa Facet .

Zoska No co ty ! Ani się waż ! ! :-D :-D hej facet a poznałeś już : Nie miałem (i zobacz mój post do \"state\"). Z prostej przyczyny : niedługo znowu zacznę wychodzić w piątki i soboty do lokali, I wierz mi, w realu idzie mi najlepiej ;-) (choć oczywiście nie wylkuczam spotkania się z kimś z netu, mozna tu poznać ciekawe osoby)

Facet ; Co to znaczy w realu idzie mi lepiej ? Rozwiń wypowiedz .

niedlugo znowu zaczne wychodzic do lokali? co to za belkot? smieszysz mnie facet

Dobra dobra tajemnica, tajne/poufne, niech ci będzie łosiu. A fote mogie wystawić? Twoję? Facet?

Czarniejsza : Oczywiście 🌼, ale taka perspektywa pewnie jest zbyt piekna aby mogła być prawdziwa :-( (bydle_cholerne by mnie ukatrupił :-D ) koc: Bo tam dochodzi motyw bezpośredni, jestem empatykiem. Lubię czytywać z cudzych oczu w trakcie rozmowy - to bardzo ułatwia wszystko :-D