Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz bo jestem ciekawa

Do faceta.rocznik.1978

Polecane posty

Dobra dziewczyny, muszę kończyć i lecieć na miasto . Pozdrawiam gorąco i dziękuje za tą miłą pogawędke :-) 🌼 🌼 🌼 (i dodałem informacje w nicku - to co już tu napisałem -bo pojawiają sie pytania co robię na Kafeterii) Pa 🖐️

No dobra dziewczęta, coś wam powiem o facecie78; to jest najsłodsze stworzenie pod słońcem, serio, on jest TAKI naprawdę! Tzn. taki jak tu go czytacie! Eta wjo true!

ja Cie kojarze. wiem kim jestes. rozpoznalam Cie......

chyba jeszczę na chwilkę tu zostanę :-) state proste : 1. Jesli pudło , to żaden problem 2. Jeśli trafisz to wolałbym żeby to nie było na forum. -------------- Tutaj mogże ci zadać jedno pytanie : zawód moich rodziców ? kogo mam z rodzeństwa ?

Gość a skąd wiesz że w necie
można spotkać wartościowe osoby? Zwłaszcza tutaj na kafe, poznałeś kogoś w taki sposób. Zadałam Ci to pytanie i nie odpowiedziałeś A z tą Twoją ostatnią wypowiedzią to nie rozumiem :o o co chodzi z tymi pytaniami o zawód rodziców i rodzeństwo

Gość facet polityka masz w rodzinie
i wiem ze racje mam

\"polityka masz w rodzinie\" PUDŁO :-D :-D :-D a skąd wiesz że w necie Bo tutaj z niektórymi koresponduje już 2 miesiąc i to naprawdę ciekawe i fajne osoby, z niektórymi też gawożywem niejednokrotnie na forum. A w realu z nikom się nie spotkałem w necie (choć niewykluczone że komuś z Kafe w najbiliższym czasie zaproponuje piwko ;-) )

łeeeeeeee hehehehehehehehe to jorguś! JORGUŚ!!!!!!!!!!! Zaliczyłeś wpadę!!!!!!!!

Gość typuje po raz pierwszy
masz w rodzinie łosia?cz tak

Jorguś, ale ty nie znosisz faceta78! Ale czemu? Co on ci zrobił? On jest cudowny! Po prostu pogadaj z nim normalnie zamiast na chama! I tak ma do ciebie anielską cierpliwość.

Gość to ja zgaduję rodzeństwo
albo jedynak albo dość duża rodzina brat i siostra? może nawet dwie?

Gość sory za tego losia
przybij pione 🖐️

to ja zgaduję rodzeństwo He, he -do czego ty dążysz. Ale przyznaje ze twoja determinacja jest urocza. :-) Pozdrawiam wszystkich 🖐️ Oczywiście Zocha ciebiue najgoręcej ;-) :-D

Gość sory za tego losia
ty spoko facet jestes wiesz.