Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutzia

nie bede mama...poronienie?

Polecane posty

Gość lutzia

juz myslalam ze bede mama...ale obudzilam sie z ogromnymi skurczami, a teraz leca ze mnie bezowo-brazowo-czerwone kawalki..

Gość lutzia
2 tydzien sa skrzepy...

Gość do autorki tematu
prawdopodobnie okres dostałas ,zadne poronienie

Gość lutzia
okres?! bo dodatnik tescie i braku miesiaczki??!!!!

Gość to jak to moze byc drugi tydz
??? tygodnie ciązy się liczy od ostaniej miesiączki czyli w dniu planowego okresu przy cyklu 28dniowym jest się w 4 tyg ciązy. A nawet gdy czas liczysz od zaplodnienia to 2 tyg po owulacji wystepuje okres.

Gość to jak to moze byc drugi tydz
więc w jaki sposób zauważyłaś już brak miesiączki?

Gość lutzia
to 2 tydz potwierdzony przez lekarza...ale chamstwo

lutzia jezeli to nie okres, to warto sie skontaktowac z lekarzem bo skrzepy mogą oznaczać niestety poronienie. Tylko w 2 tygodniowej ciąży to nie wiem czy już to może się stać, ja zaczełam krwawic ze skrzepami w 7 tygodniu i doszło do poronienia. więc nie wiem, nie jestem lekarzem podaję Ci przykład na sobie. Ale mam nadzieję ze wszystko będzie oki. Trzymam kciuki.

Gość akzi1980
zasuwaj do lekarza wcale to nie oznacza poronienia jak leżałam w szpitalu ( ja poroniłam w szóstym tyg w zeszłaym roku) to przy mnie też dziewczynie poeciało i była pewna że po ciąży a jak się okazało to był jakiś guzek skrzepek czy coś podobnego

Gość zadumana mama
ja tam sie nie znam, ale w 8 tygodniu zaczelam plamic i przez miesiac mialam krwawienia, a teraz jestem w 8 miesiacu. stracilam jedno z blizniat. rok temu ciaza obumarla mi w 12 tyg. i zaczelo sie jedynie niewielkimi czerwonymi smugami krwi w sluzie. z tego co wiem, lekarz nic nie zobaczy w 2 tyg. ciazy, bo u mnie w trzecim jeszcze nic nie robili, kazali czekac do 4 zeby cos na usg wyszlo, no ale moze to jakis spec. powodzenia