Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiak-pysiak

czy uda mi sie wynajac 3 bedroom tylko na mnie?

Polecane posty

Gość mysiak-pysiak

hej. chce wynajac 3 bedroom falt w londynie, w jednym pokoju bede mieszkac ja a dwa pozostale chce podnajac,jednka nie wiem czy landlord (nie biore przez agnecje) sie na to zgodzi,zeby kontrakt byl tylko na moje nazwisko. Stac mnie na wynajem tego domu,nawet jakbym miala mieszkac tam sama( zarabiam po podatku 1700,a czynsz jest 1100). myslalame,ze moze jak pokaze lanlodrowi moje payslip plus referencje z pracy i z agnecji gdzie wczesniej wynajmowalam mieskzanie to powinnam byc wystyarczjaco wiarygodna... co myslicie?

Gość ajera
no chyba nie bedzie mial nic przeciwko bo przeciez dla niego liczyc sie tylko zeby mial kase co miesiac na koncie i zeby bylo czysto i nikt mu nie zdemolowal mieszkania. Ale napewno bedzie sie domyslam ze chcesz komus je podnajac. A swoja droga to chyba nie tak drogo jak na Londyn nie ? Ale chyba ze 100km od centrum ??? :))) I napewno pomoga jakies referencje ktore bedzie mogl sprawdzic. Jesli wczesniejszy landlord potwierdzi ze nie bylo z Toba problemow powinno byc spoko

Gość xml
nie zapomnij ze bedziesz musiala tez sama placic rachunki: gaz, prad,woda, cauncil tax, tv licence, internet

Gość mysiak-pysiak
no wiem o tym,ale to pzreciez niemozliwe zeby nie wynajac pokoju w Londynie,zwlaszcza ze dom jest w 3 strefie, blisko metra i sklepow, nowowyremontowany.