Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lollllllllly

drodzy studenci....

Polecane posty

Gość lollllllllly

czy też Wam się tak nie chce uczyć jak mi?????:( w środę pierwszy egzamin a ja myślami jestem daleko, daleko....:(

Gość lollllllllly
są tacy którzy uczyli się regularnie...oczywiście szanujemy ich:P a tak na serio to mam wrażenie, że uje*ie coś....albo inaczej.... Jak już zdam w środe to już nie boję się tych pozostałych 4 ustnych:D

Gość lollllllllly
a co studiujecie???

Gość a ja powiem tak.......
ja w ogole ostatnio jestem do niczego, tym bardziej do nauki :(

Gość lollllllllly
u mnie to samo. w dodatku żeby było śmieszniej w dniu egzaminu dowiem sie która połowa pojdzie do ćwiczeniowca zdawać egzamin a która do wykładowcy-i z czego ja mam się uczyc??:P ech oby do środy...później chyba promile ze mnie nie będą "schodzić"

wlasnie wiem,ze macie te egzaminy jakos wczesnie, ale pomysl ze bedzie z glowy szybciej;)wiesz...w sumie jeszcze jutro caly dzien na douczenie, ale pewnie ci sie wydaje ze nic nie umiesz, zawsze tak jest jak ci sie synapsy przegrzeja;) bede trzymac kciuki:)

kurde to ja mam szczescie, bo w poniedzialek mam tylko zaliczenie ze statystki,wiec w sumie nic takiego, a egzaminy za tydzien i pozniej nastepny tez po tygodniu odstepu;) wow jestem w super sytuacji:D :P [grunt to sie nie zalamywac:P]

Gość lollllllllly
ja mam 1 za sobą, a 5 przed:)

Gość lollllllllly
najgorzej mnie dobija ta SOBOTA....balety, domówki....tiruriru.....:( nie wysiedzę tu...........................:(