Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

Rolnik, cho to cię pouczę jeździć na rolkach!

Polecane posty

Gość to ja jorguś
mnie tez!!! mnie tez!!!

Co co Rolnik, cytoć nie umjeta? na rolach bedem was łucyć. Jorgusia tes, a niech siem nałucy.

Mozno łorać i brunować, bees zadowoluny, dziołchy bedom saleć za tobu, to take trendi je tera.

To zanim pójdę do wanny, lekcjo namber adin: Kupujemy role. Rola musi być za duża, ale nie za dużo. Pierwsze wrażenie może być negatywne, no bo co s tem robić? Zabić siem można psecie, chto rossundny take cuś kupuje za cienżke piniundze? Zeby siem zabić. Kupić cy ni? Cholewa. A jak pudom do kumórecki i bedom lezały odłogem? A? Rolniek y Jorguś, co byśta zrobiły w taky sytłacji?

Łoj, dziołchy to wis, lubiom role i te no hektary, łoj lubiom. Mozno. Wsysko mozno, byle łostrozno. Idem. Łotpowiedzi pisać we formje rosprafki.

Kupić role! Nasioć kaszy manny, abo nasadzić śrubokrentów. Zysk pewny. W jakby co to rosówek na roli nakopać, zwionzać do kupy i... ... bedzie sie na cym powiesić :classic_cool:

Kumpcie Zośka, kumcie na zdrowie. Bo faktycnie trochy capi ;) A. I wsadźta se przy ty łokazyi ze trzy palce ze dwa razy zez myślom ło Rolnik.u :classic_cool:

Rolnik, pokładam się ze śmiechu, zarazo. Ale coś Jorguś nie napisał rozprawki, to poczekamy, aż się zastanowi. Teraz przerwa w lekcjach.