Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klumka

proszę o wpisy szczęśliwych par

Polecane posty

Gość klumka

czy są jeszcze takie? bez zdrad, kłamstw...z problemami, ale razem?? bo juz nie wierzę :(

Gość ja i mój mąż

ja wierze. mam taki zwiazek. pomimo ze czasami sie klocimy. nie trac wiary. ja tez juz kiedys myslalam ze to tylko w bajkach

Gość ona_placze
Nie ma takich par!!!

wlasnie że są 13 lat razem w tym 10 lat malzenstwa bez zdrad kłamstw i nadal z \"motylkami w brzuchu\"

Gość Kassja
Tiaaaa, jeszcze 2 m-ce temu bym sie wpisala jaka to ja szczesliwa, wierna i zakochana w dobrym czlowieku z klasa... Ale sie okazalo , ze od poczatku mnie zdradzal :/ Jaki sens ma zatem ten topik?

My jestesmy najlepszym tego przykladem:) Fakt nie jestesmy ze soba dlugo bo tylko rok ale jestemy razem pomimo wielu przeciwnosci, mojego okropnego charakteru i humorow:) Trzeba przezwyciezyc swoje zle emocje a wtedy zobaczyce ze to co robiliscie bylo smieszne i poporstu bez sensu:D Zycze wszystkim parom (i nie tylko) samych szczesliwych chwil 🌻

Gość KasiaAsia....21
Ja byłam w takim związku bez kłótni zdrad, idylla wszystko było piękne i cudowne... Do czwartku, obudziłam się z najpiękniejszego snu :( bo podobno za mało okazuje uczucia ;(

Gość chiba som
:)