Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sytrynka

Czy znacie coś gorszego niż urażona męska duma ?

Polecane posty

Gość sytrynka

Czy dla faceta odrzucenie to najgorsze co może go spotkać ? Kumpel chciał coś więcej , jest fajny miły ale ja chce tylko przyjaźni. Nie zgodziłam się na randke a on teraz mnie unika, oddalamy się od siebie w geometrycznym tempie !!! Przykre....

Gość bueheehehe
Co to jest geometryczne tempo?:O

Gość bueheehehe
A, i CZEGOŚ więcej, nie coś. Czemu w dziesiejszych czasach jest pełno analfabetów?:(

Gość no własnie WHY
własnie o tej dumie napisałam na innym topiku ja mojego odtrąciłam, na koniec uraziłam bardzo dumę i on z miłości dosłownie nie chce mnie znać chciał brać ślub, a po tym upokorzeniu unika mnie jak się da :/

wcale jego duma nie musiala ucierpiec...poprostu teraz krepuje sie Ciebie jak ktos kto dostal kosza :)

Gość cala prawda
coz ja mojego nieraz urazilam czame dziwnie sie zachowywal,ale potem jednak chcial byc ze mna,moze jaks ie kocha to sie wiele zniesie-mam nadzieje,ze nie ebde musial sie przekonywac o tym idzie wygrac z meska duma-chodz na poczatku jest ciezko,ale po czasie serce dochodzi do glosu i duma idzie spac:)

a tobie jak by facet powiedział nic z tego to co bys zrobiła pewnie on potrzebuje troche czasu

Gość wildfrog
najgorsze jest to, ze taki odrzucony facet zaczyna opowiadac niestworzone historie o tobie...