Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzesiee

nienawidze sie-jestem zupelnie plaska

Polecane posty

Gość nienawidzesiee

i w ogole nie przesadzam...do miseczki A sporo mi brakuje.mam 21 lat,brak kasy na operacje i do chudych tez nie naleze.nie umiem sobie z tym poradzic,nie moge sie zaakpeptowac

Zacznij ćwiczyć :) Gimnastyka z ciężarkami na biust , piersi się uniosą i będą wyglądać lepiej, po hormonach też troche rosną :P Nie gadaj bzdur i nie denerwuj od rana ja mam D i tez narzekam, bo takie cycki też potrafią zmęczyc. Mimo to akceptuję siebie jakoś. Są faceci którzy lubią duze, są tacy którzy wolą małe. Grunt to pozytywne myślenie :P

Gość biala czekoladkaa
jaka masz roznice? tzn pod i w biuscie?

Gość anecccczka
nien jesteś sama - na pocieszenie:)

Gość biala czekoladkaa
tez mam male piersi

Gość a ja powiem tako
moja koleżanka również jest zupelnie płaska i smieje się z tego kurcze może dlatego ze jest modelką :/ hehe ale czort ważne że podchodzi do tego z humorem i ma cudnego faceta który to akceptuje aha i wspomnę że mimio tego ze jest modelką za piękna to ona nie jest ;P hehehe

Gość a ja powiem tako
no i tak na pocieszenie nie dołuj się tym popatrz na to z innej strony ;) buzioOoOOoLEK Maleńka

Gość petrakwap
odbiło Wam czy co? a poza cyckami macie coś jeszcze? :P coś! co w tym przyszłym wywoła dreszcze :P! czy Wyście całkiem poszalały? no i co z tego że ci coś nie odstaje :P być i tak może myśl i staraj się heterko! :P i patrz! patrz uważniej w lusterko :D - p.k -

Gość petrakwap
ps.!!! jeszcze ci powiem głupia nierozumna "babo" patrz! patrz ostro! a "prawo" bo chłop po to jest na tym cholernym świecie! aby mieć! mieć DZIECI !!! a ONe dadzą ci to! co ci dziś nie odstaje! dlatego właśnie! tu ci dziś "baję" :* - p.k -

Gość nienawidzesiee
heh....faceta mam.akceptuje mnie.ale tez na pewno wolalby zebym miala chociaz miseczke A.a roznica...nie wiem sama,jakies 6,7 cm...i jasne ze cycki nie sa najwazniejsze.ale np juz od kilku tygodni probuje kupic na siebie stanik i nie moge bo wszystko za duze,w zadnej bluzce nie wygladam dobrze bo przypominam faceta.a najgorsze jest to ze przez to ze mam drobna gore moj tylek wyglada jak trzydzwiowa szafa.a mam biodrach 86 cm...wiec to chyba nie jest az tak cholernie duzo.z reszta...

Gość petrakwap
nomalnie sie we mnie gotuje! co ci po facecie który tylko chce widzieć w tobie super laskę? :( wbijże sobie do głowy że nie tylko to! petra ma milion lat! i dużo czytał i sporo!(choć nie wszystko)wie i radzi nie tylko tobie,bo i wściekle młodym panienkom,i hm no w wieku poważnym :P,serce się liczy!!! zawsze!!! zawsze!!! bo my chłopy jak bezradne dzieci! lecz jeśli czujemy że jesteśmy kochani! pani! wtedy sprostać zadaniom wybranki musimy! i! i góry przenosimy!

Gość nienawidzesiee
ale to nie chodzi o mojego faceta.jestem z nim ponad 3 lata i wiem ze on mnie nie zostawi z powodu braku biustu...bo pewnie to az tak wielkiego znaczenia dla niego nie ma(ale jakies na pewno ma).tu chodzi przede wszystkim o mnie,o moje samopoczucie.bo ja nie czuje sie ze soba dobrze.

Gość petrakwap
no i co teraz? pani wątku tego? już się z swojej głupoty śmiejesz? dałem Ci iskierkę wiary w siebie? dałem Ci na lepsze jutro nadzieję??? :*

Gość poszukaj
w triumphie...sa drogie....szukaj takich ktorych miseczki sa lekko wypelnione...ja narazie dorwalam dwa takie staniki;) super leza a tez nie mam duzych piersi...roznica 8cm

Gość 346y6y6bhbghj67hg
a ja mam miseczke d i chcialabym miec mniejsze piersi:)

Gość klikklikklikklikklikklikk
dziewczyno myla czesto mniejsze piersi z naprawde malymi..mowiac mam male piersi mam na mysli AA. a nie jak myslicie B, dla mnie B to biust idealnyale co ja zrobie? autorko tez mam AA, faceta nie mampozdrowienia

Gość klikklikklikklikklikklikk
sorry za bezadzjne bledy, moze teraz napisze to jeszcze raz po polsku?;) dziewczyny myla czesto mniejsze piersi z naprawde malymi..mowiac mam male piersi mam na mysli AA. a nie jak myslicie B, dla mnie B to biust idealny ale co ja zrobie? autorko tez mam AA, faceta nie mam. pozdrowienia

Gość nadia 20
sa takie staniki z wkladkami zelowymi poszukaj i bedziesz miala wiekszy biust

Gość tylko ciąża
i karmienie dzieciaka piersią poprawi wielkość biustu, no i ćwiczenia fizyczne np. hantelkami, ekspanderem. Zasady ćwiczeń na masę mięśniową znajdziesz w t. "Obciążenia statyczne i dynamiczne" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Adres jest na www, odpisz jakie postępy.