Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dom dzialkowca

Mial ktos wesele w tzw. Domu Dzialkowca?

Polecane posty

Gość dom dzialkowca

jakie wrazenia?

Gość a moze bys tak miasto podala .
... pewnie kolejny Warszawiak, który myśli, że tylko ludzie z wawy się tutaj wpisują :(

Gość no ja z kraka jestem
i polecono mi taki "Dom", one naprawde jeszcze istnieja, i maja zaklepane terminy z rok do przodu!powaznie. jak weszlam to zaraz wyszlam..syf, brud i ubostwo! smrod jak na sali gimnastycznej, parkiet wydeptany. jak mozna tak sie bawic!?

Gość ale zanujace

jeszcze mi otworzyla jakas bezzebna baba i kazala zabulic zaliczke, nie do odzysku jakbym sie rozmyslila. ucieklismy stamtad z narzeczonym. S mialismy sie potem z tego do rozpuku ;)

U nas, w malej miescinie na Opolszczyźnie funkcjonuje taki przybytek. Do niedawna rzeczywiscie wyglądal nieciekawie, jednak wyremontowano i jest ok. Przyzwoite miejsce na wesele za niewielkie pieniądze.Zresztą--sala sali nierowna, sprawdz jak wygląda, czy kuchnia jest na poziomie itd. i juz.

nie, ja juz mam sale, w restauracji w hotelu. w tym domu na dzialkch bylo fatalnie, zdewastowane kible i kuchnia taka ze az odrzucala.Sanepid powinien sie za to zabrac. Odradzam, wychodzilo 100 od osoby, a w hotelu bedziemy placic 130 wiec nie ma duzej roznicy.

Gość pod pachy - dezodorant
Może i nie ma cenowo różnicy ale porównaj menu... Za te same pieniądze masz jedzenia na jeszcze jedno wesele do zabrania do domku. Zgadza się, że domy działkowca są różne ale coraz więcej ma własną obsługę, robia gustowne dekoracje i całkiem inaczej dbają o gości - nikt o np 5 rano nie powie ci " koniec zabawy". I takie właśnie domy mają 2 letnie terminy - to też chyba świadczy o jakości usług.

Gość robia gustowne dekoracje...
z gówna czekoladki nie zrobisz...

nie calkiem, sama czytalam ze wynajete kucharki na imprezy w domach tego typu, kradna jedzenie. Sorrki ale estetyka miejsca w kotrym odbywa sie jedyna impreza w zyciu jest niezwykle istotna..a taki przybytek do estetycznych nie nalezy.

Gość co dworek to nie działki
w dworku czy hotelu jest jednak calkiem inaczej

Gość do co dworek to nie działki
No pewnie a i księżniczką przez dobe można być /szkoda, że w walonkach/. A i kaszanka z królewskiego stołu lepsza niż bażanty ze swojskiego...Hi hi

Gość karta kredytowa
księznicza przez całą noc a rano trzęsą się rączki przy otwieraniu kopert - czy aby się zwróciło?

Gość karta kredytowa
księznicza przez całą noc a rano trzęsą się rączki przy otwieraniu kopert - czy aby się zwróciło?

U mnie jest tez Dom Działkowca i chętnych na wesele nie brakuje! Oiekt moze nie jest najnowszy, ale tani i pieknie polozony! Minusem jest fakt, ze jedzenie musi robic wtedy inna firma i czasem są problemy z dowozeniem tego wszystkiego... Pozdraiwam