Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aisak007

czy ktoras z was zaszla w ciaze pomimo uzywania tabletak an

Polecane posty

koncze studia i mam jeszcze jakas swa kase ze stypendium i od rodzicow,ale potem musze sobie sama radziac i nie wiem jak bedzie z pieniedzmi:(

Gość przesadzacie
ja myślę że nie możecie pozwalać traktować się jak zabawki.. i tyle ;) to wasi faceci docenią to co mają.. pozdrawiam :):)

Gość hop do góry
kiedyś spotykałam sie z facetem, który studiował dziennie był z innego miasta i dostawał małe kieszonkowe od rodziców... ale on by jadł suchy chleb całymi dniami, sobie by odmówił jakiś przyjemności żeby zaoszczędzić kasę i mnie wziąć do kina :O a od swojego sie nie doproszę chcoiaz kilka razy mu o tym wspominałam.. pewnie by poszedł do kina jakbym kupiła bilety i na siłę go wyciągnęła :O

eh ,czasem szkoda slow.Ja moze zrobie ten test jak nie dostane tego okresu i sie z Wami podziele wynikiem:P

Gość hop do góry
ja okres zawsze dostawałam 3 dni po odstawianiu tabsów... a moje tabletki rzuciłam w połowie opkaowania, ale okres też wystapił po 3 dniach :D (pewnie myslał, że to już pora) za to na następny to musiałam sie naczekać... z 43 dni jakoś tak.. ale niektóre podobno czekaja nawet 3 mies.

aisak a nie mówiłam ;) ;) ;) gratuluję 😘 a teraz pozostaje Ci do rozstrzygnięcia drugi problem :D

teoria wiem ;/ tylko nie wiem z ktorej strony sie do tego zabrac,eh... pozdrawiam Dziewczyny:)