Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

Kurna niebawem zabiję całe forume

Polecane posty

jak tylko tu zaglądnę, tak wszyscy niemal milkną... hmmmm, to mi daje do myślenia.... No to jak robimy: A. głosowanie za/przeciw pojawieniu się mojego ryja na forume? B. konkurs na najlepszy montaż mojego ryja z [...................]? bo tu tacy wtrawni graficy siedzom, to może się pośmieję? C. konkursik na nagrodę za najlepszy montaż mojego ryja z [.....................]? Typuję nargodę za miejsce pierwsze: uścisk dłoni prezesa.

Gość puknac cie w ......
?

Gość uuuuuuuu boje sie
co Ty myslisz ze cale forume kreci sie wokol Ciebie :o jestem tu codziennie a Twoje topiki widze kurwa pierwszy raz

Gość do pani VIP
Zoska, bardzo wazna osobo - wypierdalaj stad, nikt cie tu nie chce.

Oj juken, nie chcę żebyś Ty zamieszczał, Ja chcę zamieścić a wy zrobicie resztę, ciom? No, co wy takie czikeny! Pakpakpakpakpakparak.

Juken, najpierw głosowanie, no jak tak : wal, bo ja mam pomysła, i gotowam wygrać główną nagrodę, ale co mi z takiej nagrody, jak współzawodnictwa brak!!!!!!!!!!!!!!! No w grach zespołowych jesteście bjesnadziejni!

No to mamy prawdziwy kryzys na kafe, impas jakich mało... Oooooops, I did it again! Gdzie mieści się sztab zarządzania kryzysowego?

Gość miki małs
zoska, wiesz co.. ty to moze i glosna jestes.. ale napierdalasz ta klawiatura jak glupia,veno se jakas minetke s3el, moze ci ulzy troche i sie zrelaxujesz. nie zawracaj dupy, prosimy w imieniu swoim i naszym.

Gość dużycyc
głupie cipy, dzieci neostrady porażka

miki, ale jak mam se sama s3elić minetkę, to bym musiała na operejszyn wycięcia żeber się udać, a to potrwa....., nie wiem czy was by satysfakcjonowało...

Gość obserwuje cie od dawna
i jakas taka wulgarna sie zrobilas, nie za fajnie :o

Gość
ma sie to mniemanie o sobie nie :O:O

Że ja? Wulgarna? Eeee tam. Ale dobrze że mi zwracasz uwagę, chyba muszę trochę popracować nad słownictwem, tzn. wulgaryzmami, bo prawdę mówiąc, nie wiodę na tym polu. Poziom mój leci na łeb na szyję. Obiecuję, zajmę się tym. A na razie: sod off, paniatna?

Ja? Nie wracam, mieszkam tu na dobre (i złe) hehehe. Po cóż bym miała wracać? Nieciekawa sytuacjone, mała podaż pieniądza na rynku, kaczuszki sobie już do kąpieli dwie kupiłam, czego mi więcej trzeba?

prawdę mówiąc to robi sie coraz lepiej:) pracy jest już całkiem sporo :) zaczęli drogi budować, mało pedałów i islamistów, tylko rząd zjebany :-O

szczerze to wole zarobić 2 tyś zł u nas w biurze niż 2 tyś funtów w hucie :-O

Gość juken fagasie
zarabiasz marne siedemset zetow w jakiejs gownianej robocie, a tam za ta same gowniana kase zbierasz 2 tysiaki jak nic

Gość juken fagasie
poprawka mialo byc robote, a nie kase

U la la, a ja łopserwujem rynek nieruchomosciuf i ta erekcja długo nie potrwa, właściwie nawet spust już był i cóż ta pała mięknie, ni ma co. Jukeno, ale przecie u wos i huty działajom, nie wiem jaka je średnia stawka, ale dwo tysiunce funtuf, to chyba ni. No a jak kces siedzić w biuze za 2 tysiunce peelenuf, to i sić tamuj, a cymoj sia, bo łoloboga... To jest właśnie to wasze whore myślenie, propaganden gazeten wybiórczen, że mata 700 peelenów i biuro bez klimy, aleśta u siebie. A ja u siebie! I cool!

Zosieńko słońce nie czytalam co prawda nic oprócz tytułu topiku, ale powiedz co się stało?? :*

Może i ładny nie jest, ale jak go królewna pocałuje, to jego los się odwróci :)

Gość sandrannna
zosiu pisze sie zajrze a nie zagladne. juken ladnych chlopak jak na moje i ma mila twarz. zosia na brak towarzystwa i akceptacji widac cierpi i cierpiec bedzie cale zycie bo paskudny ma charakterek.

Jakoś tak na trędowatego mi nie bardzo wygląda... Raczej na 90-latka, co żywot spedził w pełnym słońcu bez filtra. Bez filtra=nie trędi. Uważaj juken, zaopatrz się w filtry!