Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula40

Rzucił mnie kochanek

Polecane posty

Gość adwersarz08
podemnie tez juz sie podszywa , jakaś idiotka , żdzira nie jest ale pierdolnięta jest bo wchodzi na czyjes niki

Gość jula40
słuchaj podszywaczko , chyba ty masz IQ bardzo niskie , bo nie potrafisz zrozumiec najprostszych rzeczy , spadaj

Gość oollkkaa
Jakie tu wszystkie czyste i nieskalane , ja tez bym chetnie poznała kochanka , nalezy się kobietom , co tylko faceci maja miec kochaki?

Gość jula40
spadaj, podszywaczko, nie tylko syn sie podlacza, tylko syn, kolega, sasiad i kasjer z biedronki.

Gość adwersarz08
o chociaz jedna szczera , a nie jak te dewoty , cioty , falszywie skromne i bezgrzeszne

Gość jula40
wszyscy rzna mnie rowno, a co tam, nalezy mi sie. najbardziej lubie wytryski na twarz, polkne kazda ilosc spermy

Gość adwersarz08
moja zonketez wszyscy rzna, jestem ztego dumny. a nie to co wy, dewotki stare.

Gość jula40
Idiotlko, przeciez wiadomo ,kiedy piszesz ty , akiedy ja prawdziwa julia pewnie nigdy nikt nie chicał cie tknąc bidulo

Gość adwersarz08
stara dziwka, z niej, ale co zrobic i tak ja kocham.

Gość adwersarz08
pomyliłas sie podszywaczko , jestem po rozwodzie , chyba musisz byc niezle walnieta Julka trzymaj sie , jestem po twojej stronie

Gość adwersarz08
Mam nadzieje, ze moja corcia tez wyrosnie na porzadna dziwke, ktora zazna wielu penisow w swojej cipce.

Gość czerwona pelerynka
jestes stara suka i tyle,ma racje ze cie rzucil,nie zal mi cie zalosna kretynko

nikt was nie chce dlatego sie tak wyzywacie! boże tak mi żle, ja go naprawde kochalam, a on mnie tak podle zostawil... po pol roku. a bylo nam cudownie. mial penisa wielkosci kija bejzbolowego, serio!

Gość juIa40
Mam juz tak cipke rozjechana, ze nawet przy fistingu nic nie czuje :(

Gość czerwona pelerynka
jestes zdrowo jebnieta dobrze ze facet przejrzal na oczy i nie wzial na stale takiego balastu jak ty...

żal mi was, żałosne podszywaczki. widac, ze nikt was nie chce. ide pomachac dupą kibolom arki gdynia.

Gość czerwona pelerynka
idz lepiej do burdelu tam twoje miejsce zalosna suko:)

Gość adwersarz08
jula40 za duzo tu idiotek , nawetpodszywaczka zalogowała się z hasłem , nie martwsię dziwczyno , głowa do góry , reszta pisze pierdolce bo im żal , szczególnie tej poszywającej się suce , co na nią pies nie spojrzy

Gość adwersarz08
wyżera rodzyny z dupy żulom spod biedronki za łyk alpagi :)

Gość tez mnie rzucił i oszukiwał
tez mnie rzucił mało tego jak byłam na wakacjach to mnie oszukiwał-ZDRADZAŁ MNIE Z NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA a potem odwrócił kota ogonem ze to moja wina i zostawiał mnie z poczuciem ze jestem DZIWKA

Gość adwersarz08
a lubisz kupe na klate? Bo tylko w ten sposob moge cie pocieszyc :D

Gość ja mam sposób
znajdź sobie innego ,

Gość ja mam sposób
widzę ,że ktos się bawi twoim kosztem ,olej to

posuniesz mnie w kakało? posun, no wez. maz mnie nie tyka, bo zarazilam sie kiła od kochanka, ktory pol wieku spedzil w arabii saudyjskiej zapladniajac mleczne krowy.

Gość gość
Mój Narzeczony jest najwspanialszym człowiekiem na świecie: czułym, troskliwym, wrażliwym, planowaliśmy ślub i wspólne życie, ale coś poszło nie tak. Nie potrafiłam go kochać, nie potrafiłam z nim być, on też nie. Rozstaliśmy się, chociaż wciąż nie wiedziałam dlaczego tak się stało. Bardzo oboje cierpieliśmy. Zdałam sobie sprawę że go kocham i muszę Go odzyskać. Ale on już kręcił z inną przypadkiem trafiłam wtedy na stronę http://urokmilosny24.pl z urokami miłosnymi. Nie zastanawiając się zamówiłam. I On powrócił. Znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy wspólną przyszłość.

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.