Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

.......dla ładnych kobiet liczy się tylko ładny wygląd i wysoki wzrost.......

Polecane posty

Gość ales.
a dla przystojnych facetów liczą się tylko ładne kobiety. I co? Ci brzydcy faceci tak samo rozumują...

Gość nastiolaaa
Nie można uogólniać. Każdy człowek jest tak naprawdę zupełnie inny. Musisz po prostu zdać się na los, albo sam mu dopomóc w znalezieniu odpowiedniej, wartościowej dziewczyny. Pozdrawiam.

stańczyk 🖐️ Może twój problem tkwi w tym ,że zbyt często się zakochujesz :P ? Swoja drogą sporo wpisów juz natrzaskałeś pod nowym nickiem :D

Gość czy to jest TREFNY STAńCZYK
? bo ten tak samo wkurwiający :O

Gość znowu sesja
stanczyku po co zakladasz nowy temat ktory jest kontynuacja tamtego...???? temat Twojego tematu jest plaski. skoro tak sadzisz- ze dla ladnych kobiet liczy sie tylko wyglad mezczyzny to dlaczego pisales ze chcesz miec ladna kobiete?? to Ty jestes sprzeczny widze....

Gość znowu sesja
a dlaczego przystojni mezczyzni nie ogladaja sie za poczwarami ?/ tylko za laskami ladnymi??? nie pomyslales?? to tez jest niesprawiedliwe przeciez. ale tak jest i tego nie zmienisz

wybacz pustaczku ale widziałem kilka razy przystojnych facetów z brzydulami nigdy natomiast nie widziałem ładnej z brzydkim widać przystojni faceci są bardziej wartościowi od ładnych dziewczyn po prostu nie patrzą na wygląd tylko na charakter

Gość Dla Pustych ludzi
liczy się tylk wygląd... współczuję....

nie nie nie mój malutki to Ty jesteś trollem, i to chamskich na razie umiarkowanie życie nie jest sprawiedliwe i nie będzie 🖐️

Gość znowu sesja
nie wiem jak mozesz mnie oceniac mowiac do mnie pustaczku jak nawet mnie nie znasz. na jakiej podstawie to twierdzisz???? rozwala mnie to szczerze mowiac. nie chce Ci ublizac itp ale kontynujac nasza dyskusje z tematu pt http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3483385 to wiadomo ze kazdy chce miec piekna parterke czego Tobie szczerze zycze. ale malo przystojny ma na to mniejsze szanse.

Gość znowu sesja
zakamuflowana---- widze ze tez poznalas sie na naszym stanczyku. do stanczyka---- nie wiem o co Ci chodzi. chcesz zeby ktos Ci powiedzial ze kobiety wola brzydszych bo wtedy bedziesz mial szanse?? zastanow sie.

dla was miłość = zwykłe zwierzęce pożądanie i stąd takie ataki na moją osobę po prostu nie wyobrażacie sobie takiego faktu, że ładna dziewczyna może zakochać się w brzydkim bo to przecież niemożliwe nie? miłość tylko do ładnych taką wyznajecie zasadę PUSTAKI!!

Gość znowu sesja
ale stanczyku mnie nikt nie musi zapraszac. sama moge udzielac sie tam gdzie chce. a tu mi sie podoba bo jestes mega smieszny w tym co mowisz. aha no i oczywiscie prosze o wyjasnienie dlaczego nazywasz mnie pustakiem.

fuj zboczeniec :O znowu sesja - wszyscy się już poznali dlatego mało kto wdaje się w te, najlapidarniej mówiąc syzyfowe prace :D od niego wszystko się odbija jak od lustra :)

Gość znowu sesja
smieszny albo zalosny.. sam sobie wymyslasz teorie i w nie wierzysz. zadna kobieta nie powie Ci wprost ze liczy sie dla niej tylko wyglad. sa takie- owszem. ale nie wszystkie

Gość adwersarz07
'po prostu nie wyobrażacie sobie takiego faktu, że ładna dziewczyna może zakochać się w brzydkim' to moze ty zakochaj sie w brzydkiej?