Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

.......dla ładnych kobiet liczy się tylko ładny wygląd i wysoki wzrost.......

Polecane posty

Gość znowu sesja
no ja sie nie poznalam jeszcze bo jestem tu pierwszy raz. ale siedze juz chyba ze 4godziny bo jak patrze na notatki z fizjologii to mnie odrzuca wiec wole troche stanczykowi wbic do lba. chociaz on uwarza mnie za pustaka i babochlopa :D hehehhehehheheeheheheheheheheehe

Gość znowu sesja
'po prostu nie wyobrażacie sobie takiego faktu, że ładna dziewczyna może zakochać się w brzydkim' to moze ty zakochaj sie w brzydkiej? heheh adwersarz DOBRE. no wlasnie stanczyku zakochaj sie w brzydkiej przeciez one tez ppotrzebuja milosci :P

Gość znowu sesja
zakamuflowana-- tak jestm wysoka:) i stanczyk nazwal mnie babochlopem stanczyk--- nie jestes smieciem nigdy tego nie napisalam. a jak tak bylo to skopiuj mi to i zobacze. napewno przeprosze. napisz mi w koncu dlaczego jestem pustakiem?

dlaczego to była dla mnie takie oczywiste: zatem pozwól że Cię uświadomie wedle jego ideologii życiowej, jesteśmy także żyrafami i wieżami eiffla :D które są wszystko tylko nie! atrakcyje. (aby zasłużyć na miano tych szczytnych epitetów wystarczy był tylko wyższym niż on:) )

Gość znowu sesja
oj to widze ze nasz kochany stanczyk musi byc niziutki upsss. ale Ty stanczyku jestes zawistny. mniej nerwow, pozytywne myslenie a w koncu znajdzie sie ko bieta ktora Cie pokocha. i moze nie bedzie babochlopem... :D

Gość diabblo
to zakochaj sie w brzydkiej i po problemie,bedzie sprawiedliwie.ja jestem bardzo ladna i tak se podobaja mi sie brzydale.ale za to piekne mlodzience so puste i popsute przez lachony takze nie ty jeden masz problem stancze

UWAGA UWAGA następuje typowy dla stańczykowskiego zwrot : z chama w litościwą poczciwą nierozumianą i niekochaną ciapę mającą wziąć na litość i puścić w niepamięć tysiące obelg...

dla Niej zapewne też dlatego wątpię żeby mój plan wypalił oo widzę że przepowiadasz przyszłość?! Zamiast trochę powalczyć!

nie mam zamiaru sie kłócić - mimo że jestem trochę obrażalska (jak zapewne wiesz) :)) a więc lece

Gość znowu sesja
stanczyku Ty jestes zalosny porpstu!!! zmienny jak kobita. raz cham a raz bidaczek. no co Ty robisz??? masz jakas ladna na oku to przekonaj sie czy ona tez jest taka jak wszystkie. a moze lubi brzydali tołdich?? mysle ze sam traktujesz siebie za smiecia i dlatego tak reagujesz na jakies niepszychylne Tobie slowa. napisz mi w koncu dlaczego uwazasz mnie za pustaka. to ci zagadka?? :DDDDDDDDDDD

Gość Stańczykkkuś
z kim ty w końcu kręcisz tu gadasz o jakiejś M a tu całujesz Amexii?