Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

.......dla ładnych kobiet liczy się tylko ładny wygląd i wysoki wzrost.......

Polecane posty

Gość diabblo
te Stanczyk wyuzdanczyk to Tworek czekaja na ciebie

Gość kafeteriankaaaaaaa
autorze tematu!!! ja jestem brzydka i co? tez zaden ladny sie za mnz nie ogląda!!!!!! Ale nie mam pretensji do caalego świata ze to jest niesprawiedliwe i ze mężczyźni to hoooooje. jestem brzydka to szukam takiego który sie mną zainteresuje. Proponuje zrób to samo aa nie rozpaczaj jak BABA.

Gość diabblo
bravo kobieto nieladna .o to chodzi zeby dostosowac sie do ogolnych pojec estetycznych.a faceci to huhu jak nic

Gość Stańczykkkuś
czyli???????

Gość znowu sesja
stanczyk wyzej s ra niz d upe ma. :] no powiedz mi w koncu co z tym pustakiem. bo to dla mnie ciekawostka . bede wdzieczna za odpowiedz

Gość znowu sesja
a wiesz stanczyku co to akulturacja??? to cos w miare sie laczy z tym o czym tu sie toczy discution

Gość znowu sesja
a skad to wywnoiskowales ze patzre tylko na wyglad???? ja nie powiedzialam tego na tym forum NIGDY

Gość Stańczykkkuś
To stańczyk kogo masz w tym sercu?

Gość Stańczykkkuś
A ty nie patrzysz na wygląd?

napisałaś oto dowód: 16:46 znowu sesja \" ale nie generalizuj. ja nie mowie o superprzystojnaku. tylko zeby nie byl kurduplem itp musi byc przystojny ale nie musi byc modelem. zrozumiejmy sie.\"

Gość znowu sesja
ok moze i tak jest. sama tez widzialam. ale na 1 mezczyzne w miescie przypada 4 kobiety i top wyksztalcone1!!! glowa do gory. z ta akulturacja chodzilo mi o co innego ale to musisz sprawdzic jak bedziesz chcial. aha P.S ja mam calkiem przecietnego mezczyzne. wiec naprawde uwierz mi nie patrze na wyglad jako pierwsza ceche i nie mow na mnie pustaczka bo to ostatnie slowo ktore do mnie pasuje

Gość Stańczykkkuś
tak? a są teraz w twojej głowie jakieś ładne ale i całościowo ok laski?

Gość znowu sesja
stanczyk a co mialam napisac?? skoro wiesz ze jestem ladna to co mialm napisec: tak moj mezczyzna musi byc brzydki niski itp. a wyrwales ta moja wypowiedz z kontekstu i akurat wtedy mowilam o wygladzie.

Gość Stańczykkkuś
moze ktoś z kafe może jednak M?

Gość znowu sesja
zreszta ok ide sie uczyc na egzama. zeby byc piekna wyksztalcona kobieta. anie pustym babochlopem. hehhe zycze powodzenia u pieknych kobiet stanczyku. pozdrawiam

dyskusja przypomina troche pieerdolenie kota dzwonem, jesli kobieta dobrze daje, to niewazna jest uroda. Jesli bym mial do wyboru piekna i humorzasta ksiezniczkie to walalbym mniej urodziwa brzydule, dobrze dajaca

Gość diabblo
a prawda taka ze zadna ładna hrabiemu nie da bo oblech

Gość Powiem ci cośśśśśśśśśśś
co cie uspokoi KOCHAM CIE a teraz spierdalaj!

Gość diabblo
ojej jakie przydkie slowo padlo coz za obelga jezuuuuniu pewnie hrabia zminił przezwisko heheh stare psisko

Gość brutalna prawda
stańczyku, jesteś pustakiem bo patrzysz tylko na wygląd:(

Gość ppppppppppphhhhhhh
Ja jestem wysoką ...wysportowaną.....blondynką z pięnymi oczami.....na ulicy faceci ohlądają się za mną.........jestem wykształcona....inteligentna.......zgrabna.....dobrze zarabiam...;) Moj facet ......jest ciut niższy.....łysiejący.....prawie 10 lat starszy......z pokaźnym brzuszkiem.........bez wyższego wykszatłcenia......( zarabia mniej niż ja wiec na pewno nie lece na kase:))...... JAK WIDAC CUDA SIE ZDAZAJA!!!!!! KOCHAM GO TAK SZALENIE...BO JEST CUDOWNY...KOCHANY...ROMANTYCZNY...DUŻO BY MOZNA OPOWIEDAC........ I JAK NA TAKEI COS ZAREAGUJESZ??????????????????????????????????