Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinokiuś

Cyfra czy Polsat

Polecane posty

Gość pinokiuś

Która platforme cyfrową wybrać polecie mi,podzielcie sie waszymi doswiadczeniami w tym temacie?

Gość cyfra
z programami : canal + , c+ niebieski i c+ zolty + hbo + hbo2 + hbo comedy

Gość polsat to dziadostwo ....
teraz mam cyfrę i na razie ok! jeżeli masz małe dziecko to kanał mini-mini jest super !!! same bajeczki bez przemocy i bardzo ładne !

Gość pinokiuś
a co z kianałami o tematyce erotycznej?

Gość pinokiuś
Narazie przewaga zwolenników Cyfry i pewnie sie na nia skusze?

Gość pinokiuś
Jakie kanały erotyczne dostepne są na cyfrze?

Gość pinokiuś
i co z tymi erotykami na cytrze,niemowcie tylko,ze nikt z was nieoglada?

Gość nie wiem jakie są kanały
erotyczne bo po prostu mnie nie interesują :P a jeśli są to z pewnością kosztują ! Jedyne czego nie ma na cyfrze to Polsat -ale ja nie tęsknie za tym kanałem, a z polsatem cyfrowym mieliśmy do czynienia 5 lat!!! -mieliśmy ich tuner ,wpłaciliśmy za niego kaucję i po rezygnacji z usług mąż odświeżył tuner w środku i odesłaliśmy go czekając na zwrot kaucji a tu d..a oni mi przysłali protokół,że tuner uszkodzony w środku ""ciała obce"" itd!!!-awanturę zrobiłam straszną ale z nikim kompetentnym nie da się pogadać -:O :O -tuner pracował do ostatniego dnia,w środku był oczyszczony z kurzu przedmuchany itd! za jakiś czas znajomi mieli identyczną sytuację i dostali identyczny protokół!!!:O-zajrzeliśmy na fora i okazało sie ,ze jest to ich sposób na to aby nie oddawać ludziom kasy-dziadostwo do potęgi -wszystkim odradzam :O i koszt też wzrastał z miesiąca na miesiąc...ODRADZAM !!!!!!!! Teraz mam cyfre -bez problemu dogaduje się z ludzmi ,mam pakiet rozszerzony o bajki ,discawery ,kino polska i płace 40.50 na m-c!🖐️