Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssssa

SAMOOPALACZE - ranking

Polecane posty

Gość assssssa

Proszę o radę....jestem blada i chciałbym sie szybko opalic wiec postanowiłam uzywac samoopalacza jednak nie wiem jaki wybrac. nie jestem alergiczką jednak mam wrazliwa skórę i mimo iz mam ciemne włosy- jasną karnację. pomóżcie (tylko nie piszcie o jakichs cudownych tabletkach czy soku z marchwi) :)pzdr.

Gość ja lubie samoopalacz
z kolastyny w tubce brazowej z palmami, wole wersje do karnacji ciemnej chociaz skore naturalnie mam jasna, daje ladniejszy odcien niz ten do cery jasnej bo bardziej naturalny brazowo-brzoskwiniowy a nie zolty :-) plusy to niska cena (okolo 10 - 12 zlotych za 75 ml ), ladnie sie rozsmarowuje na nabalsamowanej skorze, nie robi smug i zaciekow, ladny kolor, pielegnuje i nawilza minusy - smierdzi okrutnie jak zacznie dzialac, ja smaruje sie na noc i rano biore dokladny prysznic i jest OK, jak nalozy sie kilka warst i zacznie schodzic to ma tendencje robic to nierownomiernie - pomaga peeling, moze powodowac wypryski na tlustej skorze bo jest dosc tresciwy ogolnie - warto bo daje kolor jak zaden inny a mialam garniera i ives rocher, niedogodnosci mozna przezyc :-)