Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulcia...

w sobote ide na wesele i potrzebuje Waszej rady

Polecane posty

Gość ulcia...

A wiec po 1 to jaki kolor lakieru do paznokci? Sukienka z gorsetem dól czarny, gorset.. coś jak by zloto - oliwkowy. myslalam zeby np zloty lakier i czarny delikatny wzorek? A druga sprawa to fryzura.. nie mam tyle kasy zeby wydawac na fryzjera, wiec pomyslalam ze sama cos zrobie. Znacie moze jakies proste i fajne fryzurki? WLosy mam do ramion, i grzywka. Jak znajde zdjecie kogos z podobnym ksztaltem twarzy to wkleje, bo wiem ze to tez wazne przy fryzurach

Gość no to moim zdaniem....

wyslalo mi sie za wczesnie :-O co do lakieru - proponuje kolor pod ten gorset, z tym, ze mi sie podobaja paznokcie jednolite bez jakis wzorkow, cyrkoni i innych dupiercolkow, ale co kto lubi :-) wlosy - proponuje cos prostego i niepretensjonalnego np. wyprostuj wlosy, natrzyj jedwabiem i zwiaz wysoko konski ogon a grzywke normalnie wygladz, odslonisz i wyeksponujesz szyje i kark, ladnie beda wygladac kolczyki i naszyjnik :-) jeden warunek to regularne rysy twarzy i przylegajace uszka :-) raczej nie czesc jakis koczkow loczkowatych bo to troszke (moim zdaniem) wioska zalatuje, jesli nei chcesz wiazac wlosow bo to za abrdzo eksponuje twarz to moze grzywke przygladz a na wlosy daj termoloki zeby sie tylko pofalowaly i podkresl pasma woskiem, poprobuj sobie wczesniej, pozdrawiam

Z paznokciami to myśle tak jak mówisz :) Fajnie bedzie wyglodac zloty z jakims czarnym wzorkiem ( jakis zygzaczek czy cos :):) A co do fryzury to nie wiem hmmm

Gość ulcia...
jesli chodzi o sukienke to kolor taki mniej-wiecej jak na tym zdjeciu http://www.allegro.pl/item200584274_elegancka_sukienka_francoise_roz_40_tanio_nowa.html gorset tez z czarnymi lamowkami ale styl jak na tym zdjeciu : http://www.allegro.pl/item200587589_zachwycajaca_suknia_z_gorsetem_nowa_38.html a twarz cos jak http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura575.htm w sumie takie najbardziej podobne zdjeci..twarz nie koscista ale pyzata tez nie jestem.. kolor wlosow blond, ciemniejsza karnacja, ciemna oprawa oczu.. nie wiem co jeszcze moze byc pomocne

Gość ulcia...
wiazanie ogonka odpada po 1 uszy.. nie tyle odstajace co nieprzylegajace :) a po 2 - mam 22 lata a z wygladu 17, a z wlosami zwiazanymi w kucyk to w ogole 15 :)

Gość ulcia...
co to sa termoloki? albo jak sie to robi..jak to wyglada?

no do sukienki w takim stylu to konski ogon jednak nie pasuje, pospieszylam sie :-( trzymam sie wersi o wygladzonej grzywce i lekko polamanych falach z termolokow, ladnie nablyszczonych

termoloki to takie specjalne walki, ktore sie kupuje z maszynka, ktora je podgrzewa, zakladasz je na suche wlosy na 15 minut i fryzura gotowa, nie wiem tylko ile to kosztuje ale chyba nie oplaca sie kupowac na jeden raz, myslalm, ze moze popytasz kolezanek i pozyczysz od kogos...

Gość gosh
paznokcie u stóp i dłoni krwistoczerwone bez wzorków, a włosy rozpuszczone, tylko z jednej strony podpięte czerwoną różą - klasyka stylu

Gość ulcia...
na codzien mam proste wlosy chyba cos pokombinuje z tymi lokami, a wiecie moze jak sie robi nie loki, ale zeby wlosy byly tak ladnie falowane?? Naturalnie mam takie nijakie, ani proste ani falowane, musze je codzien prostowac, a bez prostowania wygladam jak miotla :)

no nie wiem, krwistoczerwone paznokcie raz ze nie kazdemu pasuja, dwa, ze nie akzdy czuje sie z nimi pewnie i naturalnie, trzy, ze do oliwkowo-zlotej sukienki cos mi to nie pasuje... ale z tym podpieciem wlosow kwiatem to fajny pomysl, tylko moze nie czerwonym i nie roza - zrobilam tak na studniowke i roza zdechla po 3 godzinach i musialam ja wywalic :-O

Gość ulcia...
mi zdecydowanie bardziej podoba sie ta 1 tylko ze tego to za chiny sama nie zrobie

mi wlasnie takie fale a nie loki wychodza z termolokow :-) pokombinuj wczesniej ze zwyklymi papilotami z gabki (koszt okolo 7-8 zl) ale zrob tak - bierzesz pasmo prawie suche alebo suche i spryskane sprayem do wtylizacji, skrecasz kilka razy wokol jego osi i taki "sznureczek" zaplatasz na papilota, to daje fale a nie loki tylko uwazaj na koncowki i rob grube pasma zeby wyszly grube fale

fajna ta pierwsza z linku, moze pogadaj z przyjaciolka i sprobujcie wczesniej bo to nie wyglada na szczyt trudnosci...

Gość ulcia...
papiloty z gabki mam kupione od 5 lat i ani razu nie uzyte :)

Gość ulcia...
wiem ze to zabrzmi bardzo zalosnie ale nie mam tutaj zadnej kolezanki, a mama akurat wyjezdza, chlopak nie ma takich zdolnosci :)

Gość ulcia...
ok bede probowala sama , do soboty mam jeszcze troche czasu zeby sie nauczyc moze mi wyjdzie :) dzieki za pomoc :*

probuj, moze cos fajnego Ci wyjdzie, udanej zabawy na weselu :-)

Gość ulcia...
dzieki :)

Gość ebe4
postaw na proste zwiazanie wlosów, jakas ozdobna spinką. Odsłoń szyję i unies wysoko wlosy bedzie mlodzienczo i fajnie