Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 99

Witajcie, właśnie wróciłem z podróży w czasie

Polecane posty

Jest teraz rok 2083. Końca świata nie było, choć za mojego życia zapowiadano go już ho ho, nie zliczę ile razy. Chyba najwięcej stawiano na rok 2066, wiecie jak ludzie lubują się w numerologii. No dziewczyny jak widzicie niestety nadal nie mam ale nie martwię się tym. W końcu już od ponad pół wieku dostępne są lekarstwa na więczną młodość, więc przede mną jeszcze szmat czasu. Może powiem wam trochę o historii. Tak więc w roku 2037 utworzono ztw USE czyli United States of Europe. Dziesięć lat potem parlament uchwalił, że jedynymi oficjalnymi językami w naszym kraju będą angielski, niemiecki i francuski. Dzieci natomiast uczone są wyłącznie angielskiego. Co do dzieci to, nie wiele się ich rodziło w naszym kraju. W zasadzie w USE dominowali murzyni a arabowie. No właśnie, bo musicie wiedzieć, że w słynnym roku 2066 USE przestało istnieć, podobnie z reszta jak USA i tzw. Federacja Rosyjsko - Chińska. Ale co ja tam wam będę mówił. Sami pożyjecie to zobaczycie! No baj baj, już czas na mnie:)

Dla Ciebie drogi Stańczyku też coś wymyślili ale będziesz musiał jeszcze troszkę poczekać. Eliksir piekności i przystojności staniał do ceny poniżej miliona dolarów dopiero kilka lat temu, tj w jakimś 2079. Miałem Ci nawet przywieźć buteleczkę ale....zapomniałem:( Wybaczysz mi:)?

czmu o tym rozmawiacie??czy takie sytuacje o jakich mówicie miały kiedys miejsce?? ......życie depcze wyobraznię.........