Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wirtualnie

do normalnych facetów - podyskutujcie ze mną

Polecane posty

Gość majste
no to swieca w dlon i.. szukasz :p

cyt:jak kobiece piersi zapewniła ukojenie głowie.... właśnie takie zwyczajne przaśne dla nas i dla dzieci! a przecie tak wiele chciej mi wierzyć \"babiszonie jeden\"!!! :P od Was zależy! :*

ja Cię Aniołku wyczuwam :P no cóż wiek i he! he! nie jedno w moim kierunku westchnienie lecz ja nie jestem jak świat trendy dałem jednej słowo choć nie umie bądź nie chce mnie kochać będzie szlochać! a ja czekał będę aż na starość rozumu nadbierze :P lecz ja Bogu wierzę że wcześniej ją ode mnie uwolni! i mnie stąd na \"drugi życia brzeg\" zabierze a po mnie jej kasa zostanie cóż takie jest życie se la` vi miłe panie :* - p.k -

dlaczego? Aniołku? niespełniona miłość czasem zbliża do ramion krzyża! życzę wszystkiego dobrego! na necie mam inne zadania doradzam w bardziej technicznych tematach,choć znam się na paniach! ;) i może też z jeszcze z innego co te z jest powodem :P przyjdzie do Ciebie do-cent pędzony samców głodem 3maj się - p.k -

a gdyby były przypadkiem toooo mam się rumienić ? czy to że sam pisałem bo np. chciałem czy to coś w Twym życiu zmieni? :P ps.zauważyłem tu na damskim portalu,sterowanie forsa i hucią! :( to nie dla mnie miłe panie!,czy nie można o czyś normalnie mówić,wyjaśnić a przy tym wcale,a wcale się nie u!mówić??? żegnam! :* - p.k -