Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Poszliśmy do restauracji ale chyba strzeliłem gafę, bo wszedłem pierwszy i jak puściłem drzwi to przywaliły dziewczynie w buzię. Potem nie odsunąłem jej kszesła. Zamówiłem sporo jedzenia nie patrząc na ceny, potem przypomniałęm sobie, że nie wziąłem pieniedzy. Niestety ona też nie miała wystarczająco dużo. Kiedy przy płąceniu okazało się, że nie mamy tyle pieniedzy ile trzeba zwialem. Nazajutrz czytałem w gazecie, że kobieta którą zatrzymano poprzedniego dnia za kradzież w restauracji powiesiła się w celi aresztu. Miała tak samo na imie jak ta dziewczyna i też nazwisko na literę S. No cóż muszę próbować dalej, z tą mi nie wyszło....o ja biedny...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 niezłe opowiadanko sobie wymyśliłeś,może nakręca na tej podstawie film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 moze nastepnym razem zaproponuj pizze i to z dostawą do parku ...unikniesz problemu z drzwiami a i na pizze latwiej Ci bedzie odlozyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Ramzes, mądrze gadasz! No to która chętna na następną randkę ze mną? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 a to my się znamy brzdącu? nie przypominam sobie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkwizycja 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 może ze mną się umówisz, co? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Co ty powiesz? A długo mnie znasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Inkwizycja, no pewnie, kiedy? jutro może być? o której godzinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 ty summariansie jeden, ja sobie ciebie jakos za bardzo nie przypominam ,zdaje mi sie ze pojawiles sie na forum, podczas gdy ja zrobilem sobie na nim akurat przerwe odmłądzającą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkwizycja 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 może być jutro, gdzie proponujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 no jak to gdzei w kościele:) pasuje ci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inkwizycja 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 niech będzie przed, to będzie gorąca randka na stosie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 Summaries no nie traktuj tego tak powaznie, przecie jasne ze se zartujemy tu chyba no nie? ja np mam juz troje dzici z drugą żoną;) no i bachory z poprzedniego malzenstwa mojego i jej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Czerwiec 3, 2007 :D już wiem, żeby na pierwszą randkę z pierwszą dziewczyną nie wybierać restauracji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bcnbbbv Napisano Czerwiec 3, 2007 I ty sie dziwisz ,ze jestes Sam? Kobiety nie lubią bajkopisarzy....:o do tego wydaje się,ze masz jakieś dziwne fantazje.. należy sie Ciebie bać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach