Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Japanka

flumycon a ból brzucha

Polecane posty

Hej mam pytanie czy braliscie moze codziennie flumycon przez 7 dni w dawce 200 mg i czy bolało was pozniej po prawej stronie klatki.Nie wiem juz co robic ja własnie po flumyconie mam tekie bole juz 8 tygodni byłam u lekarzy ale oni nie wiedza co to jest odesłali mnie z kwitkiem .Robiłam USG brzucha w tym wątroby i nic nie wyszło ,proby watrobowe tez ok a boli mnie juz tak dlugo nie iwm od czego to moze byc.

Gość tobi
ja bede teraz bral ten lek to ci napisze o ile jeszcze tu zagladniesz.. po za tym mi moze nic nie byc bo jestesmy odmiennej płci wiec mi moze nic niebyc albo byc sie odkaze..

dzieki tobi a tak a propo czy tez walczysz z grzybica układu pokarmowego ? pozdrawiam

Gość tobi
ja walcze ze stopa i rekami z ukladem pokarmowym mam nadzieje ze jest wszystko ok ale lek przyjmuje codziennie o stalej porze i namnie nie ma wiekszego wplywu.. zaczelo mi sie troche w głowie przez chilke krecic juz od paru dni.. zobaczymy jak bedzie jak mi sie leki skoncza.. na stopie powylazili mi takie wulkaniki ropniejace a na rekach tez tyle ze do ropnienia juz nie dopuscilem dzieki masci.. działa i schodzi.. lek ten musze brac bo najpierw mialem cos na nodze a pozniej wylazlo mi na rekach i na kilka dni na drugiej nodze ale tam bylo tego malo bo juz bralem lek.. pozdrawiam !

To masz fajnie bo mi niestety flumycon rozrąbał żoładek i wątrobe tez mama grzybice ale niestety nie wiem jak mam to leczyc skoro nie moge jedynych brac antybiotykow napisz mi na ile ty masz przepisane te leki i jaka jest reakcja twojego organizmu na nie.Pozdrowionka

Gość Tobi
ja mam te leki przepisane na 2 tyg.. i nie wplywaja juz wogole albo to nie było to. nie mam zadnego problemu z tym lekiem moze dlatego ze mam w mniejszej dawce czyli 100mg.. mi sie wydaje ze musisz isc do lekarza bo z takimi rzeczami nie ma zartow... jezeli organizm Ci tego nie przyjmuje to nie bardzo zebys to dalej brała.. ja bym na twoim miejscu poszedł bez gadania i uzgodnic z lekarzem czemu tak jest.. pozdrawiam..!

Hej Tobi dzieki za odp. juz wiem co mi jest mam bardzo podrazniona watrobe i żoładek przez poł roku non stop albo antybiotyki albo leki na zoładek-refluks dlatego pewnie tak na mnie podziałał flumycon .Teraz biore metronidazol i tez jest fatalnie bylam u lekarz szkod gadac przepisał leki rozkurczowe za 40 zł i to wszystko.Cóz musze sobie radzic sama.Pozdrawiam

Gość Tobi
w takim razie ciesze sie ze problem został rozwiazany niestety z Twoim skutkiem bardzo słabym.. z faszerowania sie lekami przezucilas sie na faszerowanie lekami.. mi sie lek skonczyl zadnych takich konkretnych objawów nie mialem.. i wyleczyłem to co miałem wyleczyc.. daj bóg oby dorzywotnie.. pozdrawiam goraca !!

Gość Burki21
Mam pytanie jakas masc dostales na grzybice ? bo ja urzywalem clotrimazolum po czym doktor przepisala mi mykodermine ale po nie piecze mnie skora... przez 7 dni brania flu~ all bylo ok grzbica lekko ustąpiła z rak lecz po treningu (w klinczu) chyba poprzez pocieranie bluzy o skore znow mi sie pogoroszylo... :(