Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karsia

Gdzie na necie można kupić takie buty?? pomocy

Polecane posty

no ja tez podobne widzialam w jakims sklepie ale nie pamietam jakim jak mi sie przypomni to Ci napisze..:P

dzięki:) bo mam zamiar sobie kupić taką sukieneczke na weselicho bo mam 4 sierpnia, a wydaje mi się że te butki pasują. Fajne są

Gość dlaczego....dlaczego....
... teraz wszystkie dziewczyny kupuja takie sukienki a ne weselu bedzie takich przynajmniej kilka

ale tam nie będzie osób które że tak powiem lubują się w grochach:) raczej będzie towarzystwo nie z mojego roku, starsze, a starszym chyba grochy nie pasują:)

Gość dlaczego....dlaczego....
a tymi grochani to faktycznie jest ich pelno w sklepach kazda sukienka jest w grochy na ulicach prawie kazda dziewczyna w grochy BO GROCHY SA MODNE!!!!!!!!!!!! TYLKO JUZ NUDNE!!!!!!!!!!!!! i kroj sukienki bardzo popularny... a nie zaduzo tych kropek na sukience i butach naraz?

mi się podoba, krój jest spoko, prosta, skromna, nie lubie za dużo pokazywać:) taka w moim stylu:)

Gość o boshe
krój jest świetny

Gość widziałam takie
w anglii. a na allegro widzialam poodbne tylko zielone. oni je z anglii przywoza. wpisz w allegro w butach atmosphere to moze ci wyskocza. moze sa tam jakies.