Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert z rowerem

jak przekonać do sienie dziewczyne

Polecane posty

Gość robert z rowerem

mam 24 lata, przez poł roku miałem konto na gdzie zapraszalem Panie na gorace chwile.... chętne były a ja sie dobrze bawiłem i jednego razu umówila sie ze mna laska.... po prostu cuudo, nigdy ladniejszej nie widzialem. Ale ona nie chciala seksu, a spotkala sie bo sie jej moje zdjecie podobało. Jest bardzo miła kobieta.. Probuje z nia nawiazac kontakt znow sie umówic, a ona sie mi w oczy smieje...Ostatnio nawet zaczeła mi sie snic. Jak ja przekonac, ze chce ja poznac a nie tylko bzyknąc?

Gość robert z rowerem
Znajomi pokątnie zaczynają mówić o mnie PEDAŁ. Co mam zrobić ? Nie jestem pedałem i nie chcę nim być, ale mój popęd seksualny rozwija się coraz bardziej w kierunku mężczyzn a nie kobiet. Czy da się to jakoś odwrócić ?

Gość robert z rowerem
Nawet jak będę chciał to przecież i tak mojego popędu nie zatrzymacie. Po kilku razach może by to i było możliwe ale ja chyba przesadziłem. Miałem już za dużo sexu żeby tak łatwo o tym zapomnieć. Co z tego że ja chcę? Im więcej się to robi tym większą ma się ochotę i nie można nad tym zapanować. To jest jak narkotyk. Chciałbym z tego wyjść ale czy widzicie dla mnie szansę?

Gość allllllllka678
nie jestes jej warty odpusc sobie

Gość your red rose
alllllllllllllllllka do nauki:P Już lepiej, ale nadal sztucznie grasz. Twoją rolę o niebo lepiej zagrałabym ta brunetka ok 40, która grała dj-kę, uwodzącą brata Marty w filmie Na wspólnej. Rola reżyserki to strzał w 10:) ale dla Niej. Ma babeczka talent, werwę. Nie gra sztucznymi minami. grymasami. Jak ty.. To nie gra to odtwarzanie min, wstyd po takiej szkole jaką niby masz. Widać po tobie, że suer szkoła nie da talentu. Nie dziwę się, że cię nie zatrudsniali w UK. U are not talent:P A Robert już ujął sercem Ukochaną:)