Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDELANAAA

mam IDEALNĄ FIGURE I BUZIE!!I CZY KTOS MA TAK SAMO??

Polecane posty

Gość IDELANAAA
facet którego kochalam nad życie ostatnio powiedzial mi cos czego do dzis nie moge zrozumieć.. powiedzial mi ,że musimy sie rozstac gdyż on woli normalna zone która mu ugotuje i urodzi dzieciaki..ze woli stokroć to niż sliczną dziewczyne która jst dobra ale do czasu..")zabolalo mnie to cholernie...ale widocznie taka jest prawda..ktos mi kiedys powiedzial "co z tego ,ze kazdy marzy by miec cie przez chwile choc skoro potem ożeni sie ze zwykla niepozorną kobietą i toz nią bedzie chcial spedzac reszte zycia"..za piekna jesteś a uwierz mi takie jak ty są tylko do łożka i do marzeń..w zyciu liczy sie cos innego" te slowa wypowiedziala moja byla przyjaciolka..miala racje:(

Gość ojejkujej
a pomysl sobbie o tych ktore sa i brzydkie i nieszcesliwe! te to dopiero maja pecha! zreszta jak widze wcale nie ejstes pusta bo zdajesz sobie sparwe ze swojej sytuacji..uwazam ze znajdziesz sobie super faceta i bedziesz miala normalny dom! nie uzalaj sie nad soba bo sama dobzre wiesz ze tak ebdzie..ja ci naparwde zazdroszcze bo wiem ze gdybym sie troche postarala to etz bylabym idealna a w kazdym razie bardo ladna poniewaz mam wiele naturalnych walorow urody,ktorych nie mozna kupic,ale mam za slaba wole.jestem za gruba i pzrez to moja uroda ginie:( a wiem ze gdybym schudla chodziaz te 15 kg to juz bylabym innym clowiekiem, piekna kobieta swiadoma swojego piekna..ale niestey mam za slaba wole i nieanwidze sie glodzic i nie umiem sie odchudzac po prostu;/ a co do twojej depresji to jestem pewna ze minie i bedziesz jescze bardzo szczesliwa,pozdrawiam!!

\"faceci sypiajaz nimi ale żenią sie z tymi które gotują i rodzą im dzieci ,które są kurami domowymi ..to z nimi wiązą przyszlosc..i zawsze tak będzie \" co ty piszesz, kobiet???????????? jaka kura domowa???? zastanów się....chyba faktycznie masz cos nie tak poukładane :O

Gość donica
ale koza durna.tobie na leb upadlo to bycie piekna niby.zejdz na ziemie ubrudz rzczki paniusiu a swoja droga nie ma ludzi idalnych napewno masz jakis mankament moze nos letko za dlugi...........

Gość IDELANAAA
moze mam nasrane ale to przez depresje na którą choruje od wielu lat..jestem smutasem??tylko jak jestem sama ..jesli jestem wsrod znajomych to zapewniam cie kazdy ma mnie za najweselszą laske na swiecie..potrafie wnosic radosc i wszystko co najlepsze ale gdy jestem sama w domu placze czesto gdy nikt nie widzi..i tam odkrywam swe prawdziwe "ja"//

Gość IDELANAAA
nie //NOS MA MALUTKI I ZADARTY..:)wiec nie za dlugii.. mankamentem jest moze to ze mam włosy na rekach ..tylko to znajduje u siebie jako mankament:) rozbawilas mnie z tym nosem:)

Gość donica
to moze masz wlsoy w nosie

ja tez mialam depresje, byc moze wroci, moze nie....pracuję zawodowo, realizuje sie na wielu polach, mam szczesliwy zwiazek i nie jestem DO CHOLERY KURA DOMOWĄ, a za rok wychodze za mąż, więc co to za głupoty?????????

Gość fredzia99
wiesz co, czytam te twoje wypowiedzi, ciagle piszesz to samo nie ustosunkowujac sie do wypowiedzi innych, takze jest to zwykla prowokacja. Adios!

Gość donica
a poza tym jestes na bank beznadziejna bo takie pierdy pisac moga seme beznadziejne laski

Gość IDELANAAA
przesadzilam z tą kurą domową :)to byla taka przenosnia.. ;) włosy w nosie mam jak kazdy krótkie:)

widzisz.... bzdury gadasz i sama pogłębiasz dołek.... ja cirpiąc na depresję tez widziałam wszystko w czarnych barwach, ale się leczyłam, a ty przyjmujesz leki????

Gość IDELANAAA
fredzia 99 mysl sobie ze to prowokacja. nikt ci nie kaze myslec inaczej. patrzysz przez pryzmat pewno swoich zachowan .pewno za czesto proowkujesz tutaj i dlatego tak lątwio mnie osądzasz.

Gość ja nic nie rozumiem
To,ze jestes piekna to nie znaczy, ze masz siedziec cale zycie przed lustrem . Tez musisz uprac, ugotowac i posprzatac. Facet widocznie widzial w tobie pieknego lenia,, to wszystko......

Gość IDELANAAA
nie ,nie przyjmuje leków żadnych:( nawet z nerwicy lekowej wyszlam nie przyjmujac zadnych leków:(teraz tez musi sie udać..

Gość fredzia99
Jezeli to nie prowokacja, to nie jestes zbyt bystra.

to będziesz zawsze w depresji....a kto Ci ją stwierdził??? wiesz, depresja to choroba, która sie leczy farmakologicznie i terapeutycznie!!!!!!!!!!!! Według mnie jestes po prostu niezaradna życiowo i nie masz sily przebicia....moze jestes zbyt rozpieszczona?? nie wiem, ale nie uzalaj sie nad soba tylko idz do lekarza!!! bo lekarz zajmuje sie depresja

Gość IDELANAAA
nie siedze nigdy przed lustrem długo. nie maluje sie prawie . nigdy w zyciu nie mialam na sobie pudru ani podkladu ani cieni na powiece.ani szminki. tylko tusz.ewentualniekorektor pod oczy.i blyszczyk bezbarwny wiec nie potrzebuje siedziec przed lustem jestem bardzo naturalna jesli ci chodzi o makijaż :(

Gość donica
no to ze krotkie idealni nie maja w ogole wlosow w nosie poszukamy dalje znajda sie na tylku jescze ,leniu idz do lekarza po prozak i przestan smucic smuciaro chlip chlip chlip

Gość frywolna88
Wzruszylam sie twoja opowiastka, lece po chusteczki...

Gość IDELANAAA
glupiutka nie jestem jesli ci chodzi o to. mimo choroby skonczylam z wyróznieniem studia prawnicze a teraz robie nastepne.

Gość donica
BUHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mężczyzni chca mieć partnerkę, a nie malowaną lalę.... więc jesli za ideałem urody (sic!) nic więcej nie idzie, to nie bedzie sie chcial z Toba zestarzec

Gość idiotkooowypad stąd
ty głupia krowo czy msie chwalisz? jestes pojebana jak nikt.. i stara ..26 lat to tragedia ..pozatym jestes durna jak downy!!

to rusz sie do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy moze bycie na utrzymaniu jest dla ciebie aspiracja???

Gość IDELANAAA
ALE JA SIE NIE MALUJE !PISALAM WCZESNIEJ O TYM:( UBIRAM SIE SKROMNIE ZAWSZE ITD.DLACZEGO JESTEM NIBY PUSTĄ LALĄ ?

co z tego ze studia skonczylas, jak jestes glupia zyciowo????? depresje sie leczy! a Ty nie poszłas nawet do lekarza i wmawiasz sobie, ze ja masz..... tak sobie tłumacz nieporadnosc