Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IDELANAAA

mam IDEALNĄ FIGURE I BUZIE!!I CZY KTOS MA TAK SAMO??

Polecane posty

Gość IDEALANAAA
vronka kochana niemoge umiescic swej foty ani wyslac bo nie potrafie ..nie chce zeby ktos rozpowszechnial moje fotki ..nie ufam nikomu wiec sie nie obraz.... chcialam tylko powiedziec ze uroda sie nie liczy ,.wazne jest to co sie umie i kim sie jest w srodku .lece na uczelnie ..papa

Gość DO IDEALNEJ
STARE PRZYSłOWIE MOWI,,.. "CZłOWIEK , KTOREGO NIKT NIE CHWALI, CHWALI SIE SAM".. bardzo mądre psychologiczne spostrzezenie, ale jesli ktos mi tu sie wychwala pod niebiosa, jaki jest the best..a Ty akurat sie chwalisz jaka to nie jestes idealna..(zero skromnosci)..to znaczy, ze wcale taka nie jestesc..gdybys taka była, niepotrzebne ci byłoby to pisac..bo ludzie by cie chwalili i byłabysc dosc dowartosciowana.. a tak widac, ze nikt cie nie chwali..wiec musiałas pochwalic sie sama hehe

Idealna-a dlaczego twoj facet powiedzial, ze woli \"kure domowa\"? dlaczego wg niego nie bylas odpowiednia na zone?ja tez nie narzekam na wyglad ale nie traktuja mnie na zasadzie \"na teraz\" a pozniej znajde inna na zone, normalnie potrafie zyc z facetem, tez nie gotuje codziennie, czasem nie mam czasu, czasem jemy cos gotowego, czasem on gotuje, jesli z tego powodu zostawil cie to znaczy ze szuka kucharki i sprzataczki bo mysle, ze w zwiazku partnerskodzieli sie obwiazki

Gość IDELANAAA
a jak inaczej uwierzylybyscie mi ze faltcyznie mam fajna figure?? a jesli o chwalenie idzie to widac to przyslowie niestety nie dziala.. ZAPEWNIAM CIE ZE NIE MA DNIA NA UCZELNI I W PRACY ZEBY MNIE KTOŚ NIE CHWALIŁ ..WIĘC DZIWNE TO PRZYSŁOWIE ..

Gość A MOZE KTORAS
A MOZE KTORAS SLYSZALA O CZYMS TAKIM --- NIE MA LUDZI BEZ WAD ??? A jesli tak,to na coz to wychwalanie sie?Piszesz IDELANAAA ze jestes zakompleksiona...Mi sie wydaje ze gdybys byla ciut skromniejsza na poczatek i wziela pod uwage to co na oczatku,a pozniej troche zacznij rozmyslac i poukladaj sobie wszystko w glowie.Piszasz ze nie jestes pustakiem bo studia...A czego to niby jest wyznacznikiem?Wiesz ilu znam durniow po studiach??

Gość Steinpicker
Dlaczego wszyscy odpowiadają na ten wątek tak wulgarnie ? Zazdrościcie dziewczynie urody ? Osobiście uważam, że troche za bardzo podkreślasz jaka to jesteś piękna, ale również ci współczuję, ponieważ nie umiesz cieszyć się życiem. Masz rację nie wyglad jest najważniejszy i pokazujesz to na swoim przykładzie. Jesteś ładna (przynajmniej masz o sobie taką opinię w którą nie śmiem wątpić) ale jednak coś stoi na przeszkodzie do prawdziwego szczęścia. Ciesz się tym co dało Ci życie. Niewiele osób może pochwalić się takim wyglądem. Mamy tylko jedna szansę zawitać na tym świecie, dlatego musimy wykorzystać ją jak najlepiej. Życzę ci, abyś wyleczyła sie ze swojej przewlekłej choroby, dostrzegła sens życia oraz zaznała prawdziwego szczęścia.

Gość śpiejdajaj

Gość idealnaaa
ma problem ktory tyczy sie wszystkich, nie obraz sie, proznych kobiet....uwaza sie za super i ze to przeszkadza jej w byciu szczesliwa:/ jakies zupelnie chore podejscie...wydaje i sie ze jej facet woli tzw"kure domowa" bo w porownaniu z toba taka kobieta byc moze bedzie sie czula o wiele szczesliwsza we wlasnej skorze... a kto wie czy z tej niby"kury" nie zrobi sie potem sex bomba ?? takie rzeczy w zyciu sie odkrywa....a co do twojego piekna...dobrze ze jestes pewna siebie ale nie zapominaj ze kazdy ma inny gust...

ja tez mam idealne wymiary po urodzeniu dziecka a co najwazniejsze mam wspanialego meza i corke :) i jestem szczesliwa

cześć idealna a masz może możliwość wysłać mmsa , bo jak nie potrafisz z kompa to na komórke prościej . powiem czy jesteś fajna