Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej ........a co

jak zmniejszyc paskudne ROZSTEPY ? ? ?

Polecane posty

Gość hej ........a co

macie jakies propozycje na domowe sposoby zmniejszenia rozstepow? wiem,ze laser jest lepszym rozwiazaniem,ale jakie macie pomysly na inne sposoby?

Gość hej ........a co
hej,ma ktos jakies doswiadczenia z tym zwiazane,a moze czytaliscie o tym.... Mam okropne rozstepiska na brzuchu ,posladkach,udach i nawet pod kolanami (od wewnetrznej strony) . Kto ma podobny problem i jak sobie radzi,piszcie,wklejajcie linki

Gość tu nikt nie ma takich problemo

ma!! ja mam rozstępy na tyłku i tezchciałabym je zwalczyc ale nie mam kasy na taki krem któryby mi pomógł

Gość Skarbus12
ja tez mam rozstepy na udach.Codziennie cwicze znalazlam sobie cwiczenia na necie specjalne na uda, szoruje uda szorstka gabka a potem nakladam masc "Eveline slim extreme 3D" i mam juz ich mniej jutro wybieram sie do dermatologa moze on cos poradzi... mam nadzieje ze mi zejda do wakacji:( jesli macie jakies inne rady to napiszcie:) czekam

Gość hej ........a co
myslisz,ze sa skuteczne cwiczenia na rozstepy,mozesz mi cos na ten temat napisac? jak cwiczysz,ile czasu dziennie i czy widzisz jakies zmiany

Gość Gosiax222
znam kolagen naturalny ktory dosc dobrze sobie z nimi radzi.

Gość skarbus12
ja cwiczenia znalazlam sobie na necie wpisz cwiczenie nauda i ci duzo stron pokaze:) bylam u dermatologa i przepisal mi Retin-A 38 zl w aptece ponoc dobry ale nie wiem jeszcze nie kupilam:)

Gość Martusiaczek21
mi jakas dziewczyna bardzo polecała mustele na allegro można kupic w korzystnej cenie

Gość kasiunia_884
wiecie co ja zauwazyłam u siebie rozstępy pytałam dzis pani pracującej w aptece co na to mi poleca. a ta kazała codziennie rano i wieczorem smarować to miejsce oliwką dla dzieci i wykonywać to okreżnym ruchem. dzis zaczęłam zobaczymy co to da?????? jak bede widziec rezultaty dam wam znać:)