Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA40

POMOCY! Mój mąż szuka innej kobiety.

Polecane posty

Gość niedokoncastrudzona
Wyślij sikse na drzewo, albo lepiej na www.razemnakawe.pl niech tam sobie kogoś poszuka, a nie zawraca głowe porządnemu facetowi

Gość Kobieto by Ty to nadzwyczajnie
po ludzku chcesz zalatwic. Jesli maz jest niby ok, to zapytaj co ona wie o nim. Pewnie oklamie, bo w ogole po jaki ciul pisze z jakas inna kobieta? Nie rozumiem tego.. Mniejsza. Zrobilabym jak tu juz jedna doradza.. Zrob jej na zlosc. Wstaw jej zdjecia na portal erotyczny czy podobne. Moze nie pisz zlosliwych tekstow. Same zdjecia wystarcza i jej nr... :) Ciekawa jestem jej reakcji, ale nie rob nigdy tego z domu, bo zwyczajnie moze Cie zaskarzyc.,. dojda po IP a to CI niepotrzebne. Druga wersja, spotkaj sie z nia, niby jako Twoj maz, zaskoczysz.. i bedziesz miala szanse pogadac.. Mysle ze nie masz oczekiwac na kulturalna kobiete, bo znajac zycie, wie wiecej o Tobie niz CI sie wydaje... naszykuj sie na bluznierstwa ;)) A maz moze Cie klamie .... a boi sie o malzenstwo wiec wymyslil ze nia z nia nic wspolnego czy podobne... Pomysl o tym. W koncu nic nie dzieje sie bez przyczyny..

Gość nuh8
ty to autorko jakas niedorobiona jestes? reagujesz jedynie na rady jak dokopac tamtej kobiecie, co tak btw, pokaze tylko twoj brak godnosci i niska samoocene, ale twoj problem ale pozbedziesz sie jej i co? a kolejna i kolejna tez tak? bo ze beda kolejne masz pewne jak w banku, bo to nie ona jest problemem tylko twoj maz, mowilo ci to kilka osob ale ty jak slepa i glucha na rozsadne argumenty. z nastepnymi to sie twoj maz bedzie lepiej ukrywal i tyle bedziesz z tego miala, takie "walczenie" o faceta typu: slanie nagich zdjec szefowi :O to jest ponizanie siebie i tylko siebie, twoj maz widzi twoja desperacje, ze za wszelka cene chcesz sie go trzymac i nie boi sie romansowac bo wie ze cokolwiek zrobi to ty i tak od niego nie odejdziesz, moze toba pomiatac bo ma cie w garsci a ty, zamiast mu pokazac ze nie z toba takie numery, ze masz godnosci nie pozwolisz sie tak traktowac to stosujesz durne rady w stylu perly :O uwaga- jestem wrozka, powiem ci do czego to doprowadzi, jesli tamta sie odczepi to bedzie kolejna i na pewno maz nie bedzie ci wierny

Gość POMOCNAFILKA
Miałam ostatnio podobny problem. Mój mąż od pewnego czasu dziwnie się zachowywał. Odrzucał mnie no i mówił ,że do śmierci to za długo. Najpierw tego nie rozumiałam. O co mu chodzi? Ale potem załapałam. Od około dwóch tygodni romansował z kobietą ze swojej pracy. Była nowa i atrakcyjna (z tego co on mi mówił) a mój mąż oczywiście był chętny do wprowadzenia jej w szczegóły spraw firmy w której pracował. I tak się skończyło ,że do dziś dnia nie mogę jej odpędzić. Marek (mąż) pisze z nią e-maile ,a ja nie znając hasła męża nie znam również adresu e-mail jego 'uczennicy'. Widzę tylko jak z uśmieszkiem odpisuje na jej listy. Może wiecie Panie co mam robić? Przeszukałam komórkę,pozmieniałam numery ,ale przecież oni wciąż widują się w pracy. Co robić?

Gość do pomocna filka
zainstaluj keylogger na komputerze, on sciaga wszystko co piszesz na klawiaturze nie powiem Ci jak to znalezc, jesli masz silna mtywacje, dasz rade