Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love me tender

mały biust-powód do załamki?

Polecane posty

Gość love me tender

czy są wśród was osóbki z małym lub bardzo małym biustem,dla których jest to wielki kompleks? operacje powiększenia piersi mają mnóstwo wielbicielek....dlaczego większość kobiet marzy o dużym biuście?czy mały biust to faktycznie powód do załamki?

Gość ja tu jestem
ja mam maly ale sie nie zalamuje:)

Gość .o..h.f.d.d
omg!!! Ja nie narzekam mam jaki mam Chociaz czasem o peracji mysle ale MOJ MEN sie nie godzi na to

Gość fnhprn jyv-5
mowiac maly biust maszna mysli?bo male to pojecie wzgledne i kazda prawie dziewczyna mowi, ze jej biust jest maly.. ja to slowo moge uzyc w 100% pewnosci, ze jets opowiednie do tego co posiadam, bo moj biust to AA wiec malutko..czasem mam z tym problemy szczerze mowiac..ale z drugiej strony nie robie z tego tragedii..zalezy

Gość donica
ciesz cie kobieto ze w brode nie dostajesz.maly biust jest extra ladny kasztaltny jedrny a pozniej zostana tobie na stare lata yszy zajca

Gość mikk..a20
Ja miałam jeszcze rok temu kompleks z powodu mojego biustu bo jest straaasznie mały niestety,dopóki nie poznałam mojego chłopaka,ktory zawsze mnie pocieszał ,ze niemam co sie zamartwiac,bo on kocha moj biust i niby mi mowi,ze mu sie podoba,ze "jest moze mały ale pocieszny"..pozatym zawsze sie wtula w niego i całuje..a jak mowie mu ze w przyszłosci sobie powieksze to mowi,ze w zadnym wypadku nie,ze woli mnie w swoim naturalnym niz zeby miał sztuczny dotykac..Więc jak macie sie załamywać swoim biustem tak jak ja kiedys to najlepiej jak traficie na chłopaka,ktory zaakceptuje Was takimi jakie Was bóg stworzył i problem z głowy;)

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej