Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konsultantka-oriflame

Dołącz do mojego zespołu!

Polecane posty

Jeśli jesteś osobą która: lubi kosmetyki, chciałaby dorobić np. (na studia),zarabiać pieniadze,dobrze się bawić-Zapraszam do mojego Zespołu Konsultantów. Gwarantuje: -opiekę; -wsparcie; -wszystko to co jest potrzebne do rozpoczęcia; -minimalną inwestycję(1 zł lub 19 zł):); -nagrodę od firmy lub ode mnie; -otrzymujesz katalog co 3 tygodnie; -otrzymujesz dostęp do rabatów i premii co 3 tygodnie; ----Konsultanci zarejestrowani z Działalnością Gospodarczą uzyskują co 3 tygodnie wynagrodzenie co daje 17 wypłat w ciągu roku!!---- Praca dodatkowa?TAK Możesz uzyskiwać premie ze sprzedaży KAŻDEGO produktu 30%,bez wzlędu na wysokość sprzedaży.Nie ma konieczności cokatalogowych zakupów,pracujesz jak chcesz. Praca stała?TAK Możesz również zapraszać swoich znajomych do Oriflame (ja Ciebie wspieram) tym samym budując zespół Konsultantów i uzyskiwać premię od 3-21%. Bardzo dobrze jeśli łączysz dwa elementy czyli:Uzyskujesz 30% marży ze sprzedazy i jednocześnie budujesz swój zespół Konsultantów otrzymujesz premie(3-21%),a więc zostajesz Menagerem Zespołu Konsultantów. Chcąc przystapić do Oriflame: -Nie jesteś zobowiązany umową lecz podpisujesz WNIOSEK o przystapienie do Klubu, a to pozwala z kolei Tobie na ustalanie własnego trybu czasu pracy; -Możesz korzystać ze szkoleń kosmetycznych i biznesowych za darmo; -Dobrze jesli jesteś otwarty(a) na nowości, lubisz ludzi i nie lubisz narzekać; -Dokonujesz opłaty wpisowej w swoją inwestycję 1 zł lub 19 zł(zależy od okresu katalogowego) Jeśli jesteś zainteresowany(a) napisz e-mail do mnie a ja odpowiem na Twoje pytania oraz ewentualne wątpliwości. konsultantka-oriflame85@o2.pl

hmm....bardzo ciekawa propozycja:) a z jakiego jestes miasta??