Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

SPRZEDAM ŚLICZNĄ SUKNIE ŚLUBNĄ!!!

Polecane posty

19 maja miałam ślub - chcę sprzedać suknię ślubną rozmiar 38 - model KISS-Herm\'s Scarabeo - http://www.slubne.pl/index.php?pid=3&col=191&i tem_id=1499&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3 obecnie jest w komisie w Krakowie - ul. Długa 24 - salon mody \"Karolina\", kupiona była nowa w salonie Cymbeline, oczywiście mogę ją sprzedać po cenie niższej niż w komisie, więcej informacji prześlę bezpośrednio na email, polecam...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to jest suknia ślubna? ta rozmiar 36? straszna jakaś.. co to za paskudztwa ponaszywane na nią jak od piżamy? i jaki wzrost?

nie mam zamiaru Ci odpowiadać na pytania bo widze że nie jesteś zainteresowana więc ...spadówka!

ja się serio chciałam dowiedzieć jaki to wzrost:( ale fakt - jak piszesz - strasznie wiśniacka ta kiecka.. właśnie przez te dene ozdoby.. taki jest wybór peknych sukien teraz a laski taki badziew kupują.. żeby sie wyróżniać? nie wiem.. widziałam co prawda gorsze od tej, bo ona w sumie nie jest zła, tylko strasznie niewyjściowa na ślub, taka.. wieśniacka właśnie..

Badziew to teraz właśnie kupisz w sklepie,wszedzie to samo i oklepane.Suknia jest szyta.Ja jestem niziutak bo mam tylko 160 cm.wzrostu na zdjęciu jestem bez butów...może itak jest wieśniacka zajebiśćie ...tyle tylko że nigdzie takiej nie znajdziesz a jak patrze po tych strochach co laski wybierają ciągle to samo to żygać mi sie chce!!!

Pozatym każda panna młoda chce sie na swoim ślubie wyróżniać i wyglądać pieknie...moja suknia zrobiła wielkie pozytywne wrażenie!!!Chciałam jeszcze dodać że kolor jest ecri,na zdjęciu wyszła jak biała.Pozatym za zbedne komentarze dziekuje!!!

uszyłaś sobie taką paskudną suknię?? szok.. rozumiem ze w sklepach jest masówka itd, ze oryginalnie jest miec swoja autorska, to chociaz trzeba było z kims kto sie zna na temacie skonsultowac zeby jaks to wyszło.. bo naprawdę nieszczególnie ładna jest.. dla mnie taka piżamowa a nie wyjściowa.. ale jedna jest bardziej wieśniacka niż twoja.. o ta...: http://www.allegro.pl/item187189054_krotka_suknia_slubna_roz_36_38_160_165_cm.html

Gość na zdjęciu wyszła jakby
wpadała w lekki odcień różu. Dziwne. A tak poza tym suknia ładna oryginalna ale ja już swoją mam:-)