Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham podszywaczy też

MAM 37 STOPNI GOĄCZKI CO MAM ROBIĆ ??I KATAR NIEZIEMSKI

Polecane posty

Gość kocham podszywaczy też

od poludnia leje mi sie woda z nosa..ale tak strasznie ze setki chusteczek juz zalałam tym katarem i niemoge patrzec na oczy.. co robić?jakie sposoby na zahamowanie tej choroby:(

Gość no włąsnieeee
do lekarza natychmiast!!!!!!!!na co ty czekasz?

Gość cbmnbnb
stan podgoraczkowy masz a nie goraczke, ja mialam przez 3 tygodnie 37,4 i do dzis nie wiem co mi bylo, a najlepsze jest to ze bralam antybiotyk niedawno na angine i nic mi nie przeszla, nadal bli gardlo a wezly chlonne mam jak sliwki wegierki, dramat idz do lekarza a na poczatek do lozka wez witamine c, jakies calcium, moze zrob inhalacje

Gość ej joł
37 to stan podgorączkowy to znaczy ze albo kroi ci się przeziębionko albo masz atak alergi bez paniki jak do jutra nie rzejdzie to sie kopnij do lekarza

Gość masz sepse
IDZ DO LEKARZA BO TO SEPSY OBJAWY!!!!NAPRAWDENIE BAGATELIZUJ!!

Gość ej joł
no tak bywa niektórzy ludzie mają normalnie taką temp ja na przykład nawet jak jestem zdrowa to mam 37 coś nie każdy musi mieć idealne 36,6

Gość KOCHAM PODSZYWACZY TEŻ
wiecie co?alergia to nie jest na bank..jednak przeziebienie..jak je zatrzymać??prosze poradzcie coś..nie chce brac tych syfów gripeksow itd..

Gość ej joł
sepse? bez przesady...... nie siejcie bezsensownej paniki

Gość KOCHAM PODSZYWACZY TEŻ
ale czemu ciagle woda mi sie leje z tego nosa to nie wiem..normalnie leci mi nonstop woda sama:(

Gość moze byc sepsaaa
sle ona ma objawy sepsy!!

Gość ...................../........
Zależnie od fazy cyklu jeśli jesteś kobietą to możesz mieć 37 stopni i jest to NORMALNA temperatura a katar to nie choroba idz do wyra i wygrzej się, albo kup sobie krople albo tabletki na katar i po kłopocie

Gość ej joł
nie bierz gripeksów itp to syf weź wuchte wit c albo walnij sobie citrosept nie bój nic przejdzie bedzie dobrze a tak z dnia na dzień to nie ma, przeziębionko trwa troszkę

Gość ej joł
a na pewno nie jesteś alergiczką? bo taka woda z nocha to sie zazwyczaj leje alergikom przy pyleniu

Gość kochani ale mi sie to zaczelo
no nigdy niemialam alergii kochana..nie sadze ze to od pylenia :)bo przecież bym miala to wczesniej a nie dzis akurat pierwszy raz i nawet z domu nie wychodzilam dzis ani nic..

2 dni temu tez tak miałam i przeszło, żyję nadal:P

Gość kochani ale mi sie to zaczelo
przerazona jestem tym straszneime ze to sepsa..jeju nawet nie wiem jakie objawy faktycznie są przy niej ale sie nakręcam powoli:(

Gość trooom
faktycznie też sepsa to może być:(

Gość ej joł
ej nie daj sobie wkręcic jazdy pod tytułem sepsa!! pogoda jest jaka jest, wilgoć, ciągle pada, mży, raz ciepło raz chłodniej i organizm wariuje ludziom i tyle. nic ci nie będzie, nie martw się. a co do alergi to może się zacząć w każdym wieku nagle coś zaczyna cię uczulać mimo że wcześniej organizm nie reagował w takim świecie niestety żyjemy

Objawy sepsy są różnorodne i początkowo dość niejednoznaczne. Na pewno wzbudza niepokój nagła wysoka gorączka bądź obniżenie temperatury poniżej 36 st. C., spadek ciśnienia krwi poniżej 90 mm Hg, nagła duszność, zaburzenia w oddawaniu moczu, a w szczególności bezmocz oraz zaburzenia świadomości. O rozpoznaniu sepsy decydują często wyniki wielu badań biochemicznych, obrazowych / USG, TK, RTG/, posiewy krwi i płynów ustrojowych, które u zdrowej osoby powinny być jałowe oraz oczywiście wnikliwa obserwacja chorego. Spokojnie nie przejmuj się tu nie ma nic napisane o katarze i o prawie normalnej temp ciała:P nie panikuj

Gość do ej joł
DZIĘKI KOCHANA:)POCIESZYŁAS MNIE I AŻ MI LEPIEJ :) ale nie wiem czy uisc do wyra czy co..:)

Gość ej joł
no! ktoś z kropeczkami dobrze gada!

Gość ej joł
jak nie musisz to nie idz jak bardzo się źle czujesz to się połóż na taki stan podgorączkowy to wystarczy że sobie jakiś lek z paracetamolem weźmiesz, albo nawet nic nie bierz tylko witaminek dużo

może lepiej napij sie wody z miodem i z cytryna? Mysle że jutro Ci samo przejdzie

Gość ej joł
oooo! kropeczki dobrze kombinują:)

Babcine sprawdzone metody GÓRA:P

Gość ej joł
dokładnie! zaufane, sprawdzone a wykpione;)

Gość fery
Ja w dzień mam zawsze temperaturę ok. 37 stopni i nie jestem chora, ale samopoczucie to sprawa indywidualna. Sepsy na pewno nie masz :O

Gość gość
Termometr do używania przy niemowlaku znalazłam przez stronę http://rankingtermometrow.pl/. Wszystko w porządku działa tak jak w opisie i nie dziwię się że tak dużo ludzi go polecąło bo faktycznie mierzy bardzo szybko i jednocześnie precyzyjnie.