Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Docia36

Zna ktoś może cały tekst kołysanki aaa kotki dwa szare bure obydwa..

Polecane posty

Gość Docia36

Gość daleko mi do ideału z bytomia
Ach śpij kochanie Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz Czego pragniesz daj mi znać Ja ci wszystko mogę dać Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie ty W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać...

Ja śpiewam tak:) Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach śpij kochanie Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz Czego pragniesz daj mi znać Ja ci wszystko mogę dać Więc dlaczego nie chcesz spać? Aaa... Ach, śpij, bo nocą, Kiedy gwiazdy się na niebie złocą Wszystkie dzieci, nawet złe, Pogrążone są we śnie A ty jedna tylko nie... Aaa... Aaa... Były sobie kotki dwa. Aaa... Aaa... Szarobure, szarobure, obydwa Ach, śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie ty Aaa... W górze tyle gwiazd, W dole tyle miast. Gwiazdy miastom dają znać, Że dzieci musza spać...

Gość Docia36
wielkie dzięki