Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaija

masaz w Anglii...?

Polecane posty

Gość jaija

Witajcie!!!! Moze mi ktos powiedziec czy w UK ciezko jest znalezc prace z zakresu masazu? :) I na co pracodawcy zwracaja uwage - czy majac dyplom ukonczenia rocznej szkoly fizjoterapii i kurs masazu mialabym jakies sznse? czy jakies ogromne doswiadczenie jest jednak potrzebne zeby ktos chcial mnie zatrudnic...? I tak przy okazji orientuje sie ktos jak to jest z placa z tym masowaniem? :) Z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Najlepiej jak przetlumaczysz sobie dyplom, w yellow pages (to jakby panarama firm) znajdziesz sobie spis salonow i jeden po drugim mozesz szukac, lub jak jestes w olsce wejsc na net i wyszukac takie zaklady i pisac maile. Napisz taki list : przedstaw sie napisz jakie masz wykztalcenie, ze masz doswiadczenie i i szukasz pracy w swoim zawodzie.

Gość jaija
dziekuje Ci bardzo za informacje! a czy duze doswiadczenie tylko bedzie sie liczylo? na to najbardziej pewnie beda patrzec? :( a czy bez doswiadczenia jakies mozliwosci tez mialabym...?

Gość hahaaaaaa
jestes z gliwic? ;)

Gość jaija
nie nie jestem z Gliwic...

no ale piszesz ze masz dyplom to nie ma problemu, poprostu jezeli ktos zobaczy ze znasz sie na rzeczy to wtedy nie bedzie nawet pytal o dyplom.

Gość mnie proponowali
25 funtow za godzine masowania ale to jedyna oferta jaka znalazlam bo jeszcze nie skonczylam kursu wiec nie interesowalam sie tym na powaznie. A do jakiego miasta przyjezdzasz ?