Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalia

**********dziecko dobry sposób na nude**********************

Polecane posty

na dziecko nie jestem jeszcze gotowa poprostu zapominam o tym ze mozna by sie starac(pomijajac ze jest wiele za i przeciw)...ale jedno chce napisac czasami jak tak siedzimy w pochmurna niedziele z mezem to wpadnie mi na mysl ze dziecko by sie przydało ale to tylko w chwilach nudy,,,,fajnie co dziecko dobre na nude zajełabym sie czyms wiem ze to niepowaznie brzmi ale własnie mam takie odczucia

Gość kolanówka
to fakt - przy diecku nie ma czasu na nude. wlasnie mi jedno takie spi na reku, wiec pisze tylko jedna (reka). czasami tesknie za nuda.....

Gość kolanówka
ale swiata poza tym dzieciakiem nie widze i nie zamienilabym sie juz na tamto zycie!!

Gość cooooooooooooooooo
no nudzić to się wtedy nie bedziesz....ale co zrobisz jak ci sie znudzi dziecko,jak ci się znudzi bycie mamą?Ja mam miesieczego bobasa(trzecie dziecko) i marzę o tym żeby sie ponudzić,poczytac gazetę,polezc na leżaku przed domem lub na plazy...nici ztego przez conajmniej 7 lat.Zastanów sie wiec nad tym co zrobisz.

pozdrwiam mamy z dzieciatkami faktycznie takie niemowlaczki są zachwycajace, kochaja bezwarunkowo, kiedys byłam przeciwniczka dzieci, ale lata robia swoje teraz tak juz nie mysle za kilka lat stuknie mi 30. postanowiłam ze 1 dziecko urodze za jakies 2 lata ok 28-29 lat. pytanie do haris pilton, masz dziecko ? widze cie na roznych topikach o roznej tematyce, w tym na maciezynskim, ale jakos nigdy nie przeczytałam zebys gdzies napisała ze masz dziecko

tak to jest chce sie tego czego sie nie ma a nie chce tego co sie ma i tak w koło, najlepiej to by sie zamienic na kilka dni czy godzin.

ee to sie pomyliłam myslałam ze nie masz, to klawa z ciebie mama pozdro

dziecko na nude???? tzn tak jak zabawka;) a innych urozmaicen nie znacie???;) pozdrawiam:)

oj to moje mysli tylko, poprostu wiem ze ciaza przedemna i tak w chwilach takiej nostalgii, gdy tak siedzimy z mezem on przy kompie ja odpoczywam np po pracy i mam wolne popłudnie czuje czasami ze mi czegos brak, a swiadomosc mowi ze dziecko by sie przydało ...wiecie o czym mowie te ktore planowały myslały o ciazy.....wiec ja mam tak wiadomo to moje mysli a w rzecywitosci wiem ze bede dobra matka ktora bedzie kochała swoje dziecko.

ja tak mam z siostrzenica mojego meza, ma 8 m-cy jest po prostu rozkoszna jak sie widzimy to posiecam jej 100 % mojego czasu ale sie tak tym zmecze ( to dosc ciezkie i absorbujace dziecko) ze lubie wrocic do domu i miec spokoj

chodzi o to ze ludzie nie majacy dzieci albo bliskich osob z malymi szkrabami wyobrazaja sobie ze dziecko to dodatek do zabawy w dom. a to ciezka harowka. a brak wlasnych zainteresowan tez za dobrze nie swiadczy nie mam nic do autorki ale temat \"dziecko dobry sposob na nude\" napewno nie rozbawi mam z malymi dziecmi ktore szukaja choc chwili dla siebie.

wiadomo ten kto ma dziecko chce chwili spokoju o ktora trudno a ten kto nie ma chce sporbowac , to normalne, ale to tylko moje przemyslenia na 100% nie jestem gotowa

znajoma jestes z mojego wieku masz juz 2 dzieci a ja nie mam dlatego czasami ta pustka mi przeszkadza to normalne ze kobieta zaczyna myslec o macierzynstwie.

wiesz nie chodzi tu o pozyczanie, kolezanka ma 2 latka i znam rozwoj tego dziecka od podszewki po kilku godzinach miałam dosc, choc to było z reguły grzeczne dziecko koszmarem było jak miał zły dzien...masakra.... chodzi o to ze mam ta swiadomosc ze ciaza przedemna i ze kobieta z dzieckiem nie zastanawia sie co ja dzis bede robic, albo szukac jakiegos zajecia, bo zwyczajnie nie bedzie miała na to czasu. wiadomo ze w bezdzietnych małrzenstwach pojawiaja sie chwile gdzie przychodza do głowy mysli ze jakby miałoby sie dziecko to bylibysmy zajeci ale nie zawsze to wychodzi na dobre

Gość eetammm
gdzie sie wszscy podzialui]

Gość nudzą się....

tytul tematu tak niefortunny, ze sie posrac mozna jak owdowialem z dwojka malych dzieci w pieluchach to faktycznie tyle mialem roboty ze myslalem ze ociipieje

\"wygladam mlodo i sprawiam wrazenie niedojrzalej mentalnie, to fakt \" Paris mam to samo ;) temat jak temat może autorka zle w temacie ujęła .... ale nie chodziło Jej o nic złego ..... może tak się "budzi" Twój instynkt ?

acha uderzyłas w sedno tak budzi sie we mnie instynkt smiem twierdzic, we mnie kiedys nielubiacej dzieci....