Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaxx

pozycja na pieska..

Polecane posty

Gość kamilaxx

Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że ona nienawidzi takiej pozycji, uważa, że w niej mężczyzna traktuje kobietę jak dziw....kę. Nie rozumiem jej?? Ja wręcz uwielbiam taką pozycję i mam w niej największe orgazmy. Co Wy sądzicie o tej pozycji? Czy ułożenie w trakcie seksu może uwłaczać jednej ze stron? Nie wiem dlaczego ona twierdzi, że w tej sytuacji kobieta jest nieszanowana- albo nie uprawiała jeszcze seksu z ukochanym mężczyzną albo nie wie co to prawdziwy seks z miłości :\

Gość kamilaxx
Dlaczego ktoś się podszywa?to takie wredne :\

Gość kazdy czlowiek
jest inny. Lubi to co lubi i koniec. A Ty nie powinnaś się tym zajmować na publicznym forum. Ot i tyle.

Gość ja tez kocham ta
pozycje

Ale czemu kobieta może nielubić jak facet w tej pozycji ma też ochotę pomerdać kciukiem zewnętrzną część jej tylnej dziórki ? ? :-( (pomijając to że potrafi być też mocny sprzeciw by tam polizać)

Gość kamilaxx
Też tak sobie pomyślałam a niby taką obytą udaje. Tak samo jak inna moje kolezanka powiedziała, że gdy robi przyjemnośc oralnie swojemu mężczyznie, to gdyby ją chwycił za głowę bądź pogłaskał w tej chwili to by mu dała w pysk :| czy ja jestem jakaś inna? mnie takie coś nie przeszkadza, po co stawiać sobie bariery i ograniczać sie z własnej woli? dlaczego jesli cos jest dla kogos przyjemne to ma to uwłaczać drugiej osobie? przeciez nie ma tu mowy o przemocy czy maltretowaniu, czy obrażaniu kogoś, a o zwykłych odruchach i zachowaniach seksualnych kobiety, co z Wami jest? :|

Gość kamilaxx
ja nie lubię, gdy facet liże mi odbytnice, mam dyskomfort, zwłaszcza, gdy wczesniej robiłam kupę i tylko podtarłam się papierem.

Gość przesadza z tym nieszanowaniem
ja uwielbiam tą pozycję, mam orgazm po orgazmie, dlaczego mialabym z niej rezygnowac?? Nie zauważyłam by moj facet mnie mniej szanowal wtedy. Miłość to miłość, i chyba nie zmienia się w zależności od pozycji?;)

Gość miauczydelko-wie co dobre
:)

Gość przesadza z tym nieszanowaniem
a glaskanie w czasie orala? mi jest wtedy przyjemniej :P moze to ja jakas dziwna;)? moze mam jakieś zboczenie?

A ja uwielbiam pozycję na pieska:) Trzeba też pamiętać w seksie, że nie jest się samym- ja mam swoje potrzeby i ulubione pozycje, które szanuje mój mężczyzna- ale ja także szanuję jego potrzeby. Obydwie osoby muszą być usatysfakcjonowane, aby mówić o prawdziwym seksie i prawdziwym związku :) Zresztą chyba gdy jest miłość to nie szukamy podtekstów mówiących o traktowaniu jak dziwk.ę czy innych takich. Ja kocham go, on mnie i sprawiamy sobie przyjemność tak jak oboje lubimy, bez szukania u siebie nawzajem negatywnych podtekstów.

piesek to klasyka, bardzo lubię, i lubię własnie wtedy jak facet mnie pyta \"dobrze ci suko?\". uwielbiam tak i zaraz widzę gwiazdki. i nie czuję się poniżana, tylko zadowolona i zaspokojona.

Gość odlot na maxa
tez lubie pozycje na pieska, i gdy widze jak moj facet podnieca sie gdy wypinam pupke mnie tez nachodzi wieksza ochota i czuje sie bardziej seksowna ;) a stymulowanie lechtaczki w trakcie to juz w ogole odlot

no i wtedy jak już jestem zaspokojona, czasem łapię go za fiuta, wkładam sobie do pupy, i mówię: zlej sie kutasie. I dosć prędko wtedy tryska.

Gość dupiszonek czy kurwiszonek
oto jest PYTA_nie ????????? :O :D

a seks od tylu na stojaco? mmmmmmm poezja!!! mozna sie wypiac doskonale...i poczuc kutaska az na samym dnie,,,,

Gość nieee nie lubię na stojąco
ma za mało wytrzymałe nóżki i szybko sięmęćżę nie mogę skupić sie na przyjemności, choc jak już się uda... to rewelka:)

Gość nieee nie lubię na stojąco
nie mam jednej nogi i ciężko mi złapać równowagę bez protezy:(

na stojaczka też jest pięknie. szczególnie w odpowiednich warunkach, czyli np. w lasku pod drzewkiem.

Pozycja na pieska jest cudowna! Czuje się wtedy taka porządana!!!!!I gdy wtedy dotyka całe moje ciało!!1 plecy, piersi, łechtaczkę!!!- to poezja!!!cudowne doznania. Bardzo mnie podnieca sex w tej pozycjii! Nic tu uwłaczającego dla mnie, nigdy tak o tym nie pomyślałam.

Gość zizu zu
Jak facet kocha sie zemna na pieska czuje jego zyłki pryszcze i inne rzeczy na penisie! lubie jak mnie drapie wtedy po wlosach lonowych zawsze mnie swedza nie wiem czemu ;] przy sexie moj krzyczy do mnie kurwaaaaaa aaaaa rozjebie ci dupsko aaaaa bedziesz wyc calymi dniami aaa piza ci sie rozleci!!! no no no doszedłem ;]

Gość Wredny ch*j
Ja lubie jak na pieska jak moja kobieta szczeka do mnie;) wtedy czuje sie jak bojący kot i zaczynam miauczec a gdy dochoidze to rycze jak labrador zaaajebiscie :D miauuuu nastepnie zdejmujemy maski zwierzat i ja powoli wkladam jej do dupy dwie czesci maski nos i wlosy i krzycze "luuuuubisz te maski z rynku suuuko!!!" wtedy nawet po wszystkim sasiediz wytchjodza na papierosa POLECAM!:d

Gość szukamkocicy
Na pieska jest cudnie wiekszosc kobiet to uwielbia.jest ktoras chetna?:)

Gość gość
05.06.07 [zgłoś do usunięcia] kamilaxx ja nie lubię, gdy facet liże mi o******ce, mam dyskomfort, zwłaszcza, gdy wczesniej robiłam kupę i tylko podtarłam się papierem. To wy nie myjecie dupki po kupie????

Gość gość
Dzisiaj rano na pieska mnie posuwal a w kakao mi wibrator wlozyl bylo wspaniale