Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaxx

pozycja na pieska..

Polecane posty

Gość gość
moja ulubiona pozycja to jest na pieska,bo mam calego w sobie

Nie każdy musi lubić tę pozycje Autorko.Mój facet na przykład nie lubi.

Gość gość  ZZ
Parę miesięcy wstecz spotkałem na rodzinnej uroczystości dziewczynę 22 ja 55 która była chętna na sex zemną . Po uroczystości pojechaliśmy do motelu , choć mam swoje lata to przyznaję szczerze , tak jak ta śliczna dziewczyna umiała czerpać rozkosz z seksu nie spotkałem jeszcze. Owszem wymęczyła mnie okrutnie , lecz takie wymęczenie mogę mieć co 3 dni .Gdy się rozebrałem ona w pierwszej kolejności postawiła mojego Wacka na baczność biorąc do buzi , następnie zmierzyła go miarką krawiecką , dokładnie jej wyszło 17, 5 cm . Bardzo się zdziwiłem dlaczego mierzy, no nic . Zacząłem się nią bawić czyli pieścić kolejno zdejmując jej bieliznę , całowałem i pieściłem dłońmi całe jej ciało jakieś 30 min , liżąc i delikatnie podgryzając jej łechtaczkę widzę że jest mokra , ona zaczyna prosi bym wszedł właśnie na pieska od tyłu w muszelkę . Zrobiłem kilka suwów ona z rozkoszy zaczęła głośno krzyczeć bym szybciej poruszał się , a wiła się jak wąż . Po chwili poprosiła mnie bym wszedł w drugą dziurkę czyli w odbyt , nie bardzo mi to odpowiadało gdyż bałem się zrobić jej krzywdę po drugie nie wiedziałem czy przygotowana była do stosunku analnego . Jak się okazało doskonale była przygotowana, nie wiedziałem że przez stymulowanie w odbycie penisem tak mocny kobieta może mieć orgazm , prawie mdlała jak penetrowałem jej odbyt. Dlatego mierzyła mi Wacka by się przekonać czy jest dostatecznie długi i da jej rozkosz.Uprawialiśmy sex na wszystkie sposoby jakie znaliśmy ona i ja , nie miała dziewczyna żadnych zahamowań , co chciała to robiłem , kiedy opadała z sił ustami doprowadziła mnie do szczytowania i pozbycia się spermy , wysmarowała sobie całą twarz , resztę spermy wyssała z penisa i połknęła .Nie spotkaliśmy się więcej .