Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dokladniee

JESTEM CHUDA I NIE MAM SZANS NA FACETA PRZEZ TO...PŁACZE CO NOC

Polecane posty

Gość no dokladniee

Gość b o
e tam własnie ta moja kolezanka jest strasznie chuda tak jak ja zrezta no i na ma wieku facetów a jqa zadnego:O wiec nie wiem

autorko tematu a czy z Twoją głwą wszystko jest w porządku?? czy Ty nie masz inych problemów?? czy nie masz się z czego cieszyć?? ja wogóle nie rozumiem w czy Ty masz problem... ludzie nie mają rodzin,dachu nad głową,są chorzy,nie mają za co chleba kupić i żyją, a Ty z takiego powodu płaczesz??

Gość a jak nieplakac..
a jak nie plakac skoro wszyscy mi dokuczaja w szkole i nawet nauczycielki:(i smieja sie :(

Gość a jak nieplakac..
nauczycielka mowi na wfie ciagle do mnie ze jestem, zkapa i nie znajde nigdy faceta bo jestem taka marnota..boli mnie to.. w domu tez nie wiesolo bo ojciec pije i bije mame wiec niemowi ze nie mam innych problemow ..ale ten boli bardzo:(

wydaje mi się że dla faceta nie jest ważne to cvzy jesteś chyda czy nie ale to że go kochasz i jaka jesteś

depresja masz czy co?? może idź do sychologa a nie na fotum siedzisz bo ja wogóle nie kapuje Twojego problemu

Gość a jak nieplakac..
problem bysmiala gdybys byla taka wysoka jak ja i wazyla tyle co ja:(

Gość dawaj nastepne zadanie
a ile masz wzrostu i jaka waga?

Gość a jak nieplakac..
miezryalm łydke z ciekawosci bo dziewczyny na forum zdrowie mierzą i mam tylko 35 w niej to pomysl jakiemam patyki zamiast nóg;(

Gość a jak nieplakac..
wzrostu mam 173 cm a waga niestety ...aż wstyd pisać:( 55 kilo:(

a ja cię rozumiem... sama miałam kiedyś kompleksy z powodu małej wagi Jak byłam w ciąży to przytyłam 20kg.Myślałam że zostanie mi chociaż z 5kg ale niestety...

Gość a jak nieplakac..
własnie jem jak świnia starsznie duzo i słodycze i pizze i obiady dwa dziennie i nie moge utyć :(

Gość alomajgatt
ty masz tak niską wage ze aż strach dziewczyno:(

Gość alomajgatt
nie dziwie sien auczxycielkom i kolezankom ze ci dokuczaja .. one pewno maja super krągłe bioderka i biusty seksowne.a ty chudzino jedz więcej!nara

Gość jak mam nie plakać
karolina 21 a ile ty wazysz i mierzysz?? tak z ciekawosci pytam::(

Gość lajnotttt
podaj wymiary wszystkie kochana .moze waga nie odzwierciedla wszystkiego?

Gość dawaj nastepne zadanie
a jak nieplakac.. ----> no sorry ale wg mnie nie jestes znowu taka chudzina, rozumiem jakbyc wazyla czterdziesci pare kg to co innego, ale wazysz 55 wiec spoko :)

Gość eeee tam
Ja tez jestem szczupla ( to ladniej brzmi niz chuda) ale sie nie przejmuje. To moze byc nawet atutem. Choc caly czas chcialabym przytyc. Koledzy mowia na mnie grubas a ja sie z tego smieje, przeciez nie bede plakac

Bez przesady. Tez jestem bardzo szczupla! Nie chuda, a bardzo szczupla! Nie rozczulaja sie nad soba tylko powiedz nauczycielce ze sobie nie zyczysz takich komentarzy. Swoja droga co za idiotka! Jak mi ktos powie \"chuda\" to od razu sprowadzam go na ziemie! Poza tym na brak powodzenia nie narzekam, na brak przyjaciol rowniez. Glowa do gory Ludzie z zazdrosci najczesciej mowia takie rzeczy. Bedzie dobrze tylko uwierz w siebie:)

Gość OTO ME WYMIARY KTÓRE TERAZ
WYMIERZYŁAM:(:( BIUST:90 CM TALIA:68 CM BIODRA:92 CM UDO:53 CM ŁYDKA :35 CM KOSTKA:21 CM WZROST 173 CM :(:( STRASZNIE MARNE ALE CO MAM ZROBIC ZEBY BYC GRUBSZA NIE WIEM:(

Gość łeeeeee nie moge
ale ty jesteś głupia po prostu rynce opadają!!! ty jesteś chuda??? jesteś w sam raz!!!!!!!!!1 mam tyle samo wzrostu i 48 kg i 32 cm w łydzie!!!! i wyglądam ok, wieć nie zawracaj dupy

Gość franek z budowy
chude i wysokie dziewczyny maja male cycki ;( gdyby bylo inaczej to bylyby wybrykiem natury ...