Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to widzą u mnie przecie

JAK POWINNA WYGLĄDAĆ KOBIETA WASZYCH MARZEŃ !!pANOWIE PODZIELCIE SIE TYM!!

Polecane posty

Gość ludzie to widzą u mnie przecie

jak powinna wygladac piszcie a nie jaka byc w srodku :)

Gość dfgdgvfe
jak petra nemcova/ i jak zeta jons napewno nie moze byc podobna do jessici alby bo by mnie zemdliło:)Pozdro.

Gość Dark Father
170 75 C, blondynka lub brunetka - nie ruda, nie blada, duze oczy, zadbana, wyksztalcona (humanistyczny kierunek odpada), zaradna, na poziomie

Gość dfgdgvfe
a czemu humanistyczny kierunek odpada?

Gość 75 DDDDDD
ja mam 170 cm ale biust 75 D!tez jestem w twym typie czy juz nie?

Gość Dark Father
Poniewaz wole kobiety na poziomie, a po humanistycznym kierunku kobiet najczesciej nie wie, czego chce i nie ma z nia o czym rozmawiac.

Gość 75 DDDDDD
no jak?to 75 d ci pasuje czy tylko c musi być?

Gość 75 DDDDDD
ja studiuje pedagogike resocjalizacyjną czyli odpada ,co??:)

Gość Dark Father
A jak wygladasz i co studiujesz?

Gość xska
no to wlasnie po humanistycznym sa na poziomie.. a co? ma byc poi wiertnictwie czy paliwach wtedy bedzie na poziomie?

Gość olloo
1.70, biust B lub C, szczupla, wlosy blond, poldlugie, lekki makijaz, dluuuuugie nogi

Gość PUSZYSTY TO MOżE BYć KOTEK
powinna być puszysta:P jak kiciuś perski :)

Gość
Humanistki sa najladniejsze na technicznych kierunkach, badz na innych scislych nie znajdziesz takiej jaka opisales... niestety to prawda, SPRAWDZA SIE!!

Gość 75 DDDDDD
dlaczego wszyscy faceci wolą biust b lub c a d to nikt/??:() mam dłuuugie nogi i ogólnie wygladam jak lalka wiec nie sadze byc zwrócil na mnie uwage bo pomyslalbys o mnie pusta lalunia ..ale wystarczy mi samoswiadomosc swej inteligencji i obycia .papa

Gość olloo
a mi sie kobiety po humanistyczych studiach kojarza z zakompleksionymi babami, bez ochoty na seks

Gość Dark Father
Powiem szczerze, ze jak widze jakaos dziewczyne, co sie cieszy, ze skonczyla pedagogike czy cos podobnego, to chce mi sie smiac. Tak egzaminy polegaja na tym, ze trzeba wymyslic bajke. Jak to uslyszalem, nie chce kobiety po czyms takim. Ale oczywiscie totylko moje zdanie, kazdy moze uwazac inaczej

Gość olloo
Oj nieobrazaj sie dziewczyno ;) to ma byc kobieta marzen. Nie znaczy to, ze lekkie odstepstwa sa mozliwe ;)

Gość
Bo akurat na takie durne po studiach humianistycznych trafiles Humanistki sa na poziomie, oczywiscie to nie regula, idiotka i na scislym sie znajdzie, niejedna zapewne To wlasnie o filozofii, historii, polityce, sztuce, podejsciu do zycia, o swiecie najlepiej dyskutuje sie z humianistami, moj brat studiuje inf, jego dziewczyna matematyka, ich znajomi tez scislowcy, imprezy z nimi to zadania, minimum slow, maksimum rozwiazywania zadan... studiuja na UW, UMK i na Polotechnice w Gdansku

Gość 75 DDDDDD
co takiego ??jaką bajke??czy ciebie calkiem porąbało czlowieku?? ty chyba nie wiesz o czym gadka.. też mi coś mialam po 10 egzaminow w semestrze i to tak ciezkich ze stres mnie zżerał i po nocach musialam zakuwać ..szkoda gadać .

Gość Dark Father
Monisia co studiujesz?

Gość do dark father
czyli kobiety po prawie też nie chcesz?

Gość 75 DDDDDD
skończylam też prawo na jagielonce ale teraz mowa o tym co studiuje a nie co studiowałam..

Gość Dark Father
Zalezy jak by mi sie z nia rozmawialo

Gość franek z budowy
zgadzam sie z Dark Father ja tez nie chce dziewczyny po pedagogice.

Gość xska
a wiesz ze nie tylko pedagogika zalicza sie do studiow humanistycznych? pewnie nie nie wiesz, bio byc glupot nie pisal

Gość ja jestem na studiach
pedagogicznych, i egzaminy na mojej uczelni nie polegaja na opowiadaniu bajek. wrecz przeciwnie, trzeba ostro ryc

Gość dominujaca
cholera a ja mam 175 waze 60kg mam nogi tak dlugie ze az czasem wstydze sie ich jestem blondynka nie maluje si eza mocno jestem sniada,a moje kolezanki ciagle mi dogryzaja ze kobieta powinna byc mala,ze moje nogi sa zbyt szczuple ze facet lubi czuc gire....zastanawialam sie czy nie sa zazdrosne i chyba w tym forum znalazlam potwierdzenie tego....a ja glupia wnet nabawilam sie komplexow. takze do mojej przyjaciolki....-mysle ze twoje 77 kg na 164 to lekka przesada a gira jak slonica moze utrzymac ale twoja dupe bo faceta na pewno nie pozdrawiam cie zlosnico....bleeeeeeeeeeee

Gość mnie też dopadło .
blondynka, ok 170 cm wzrostu. Konieczne wyższe wykształcenie połączone ze zdrowym rozsądkiem i inteligencją. Powinna mieć zawsze swoje zdanie, ciekawe pasje, zainteresowania. Raczej spokojna, tajemnicza, romantyczna. Powinna mieć dobry gust, chodzić ciekawie i modnie ubrana. Mile widziana studentka dzienna prawa lub medycyny ... :) ps: jeszcze takiej nie spotkałem :(

Gość panowie tu maja wymagania
z kosmosu, ciekawe tylko, co sami soba prezentuja.