Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to widzą u mnie przecie

JAK POWINNA WYGLĄDAĆ KOBIETA WASZYCH MARZEŃ !!pANOWIE PODZIELCIE SIE TYM!!

Polecane posty

Gość
Dla niektorych pedagogika, to kierunkej jaki chca studiowac a nie wybrany z braku wyboru badz z przymusu Moj drogi, pedagogika to nie jedyny humianistyczny kierunek Przestan sie tak cenic, bo kiedys upadniesz i bedzie bolalo Pozdrawiam wszystko zalezy od charakteru, usposobienia, zarowno na scislym jak i na humianistycznym kierunku moga zdarzyc sie przerozne osoby Jednak tak naprawde, to wlasnie na humanistycznych kierunkach znajdziesz piekne kobiety Kierunki scisle studiuja kobiety, ktore raczej nie spelnia Twoich wymagan co do dbania o siebie i rozmiarow jakie podales Pozdrawia \"glupia\" humanistka, przyszla studentka HISTORII I RESOCJALIZACJI, jesli oczywiscie nie majaca nic do powiedzenia, zakompleksiona, \"ciemna\' dziewczynka zda mature

Gość Dark Father
Kierunki humanistyczne to pedagogika, socjologia, filologie, psychologia, kongwinistyka itp. Po prostu zaden z tych kiernkow nie robi na mnie wrazenia. Moze prawo jest wyjatkiem

Gość POTWIERDZAM
kasia cichopek skonczyla psychologie i co>nie robi wrażenia na tobie?

Gość kongwinistyka
to jakis nowy kierunek?Bo o kognitywistyce to slyszalam, ale o kongwinistyce nie.

Gość mnie też dopadło .
Takie knocenie o wymaganiach, a tak na prawdę jak jakaś dziewczyna się spodoba, to nie ma znaczenia, czy jest humanistką, czy nie... pierdoły.

Gość
wszystko zalezy od tego jak wyglada Twoja rozmowa z dana osoba, przeciez na wstepie nie mowisz do niej - sluc haj, a co studiujesz, jestes taka elokwentna, duzo wiesz, wiec pewnie jakis scisly kirunek\" Ona na to - Nie, studiuje pedagogike a Ty - Niemozliwe, przeciez na pedagogice pisze sie bajki... Otoz nie, tam nie pisze sie bajek Znam osoby, niewiele ale znam, dla ktorych to byl wymarzony kierunek Koncza pedagogike opiekunczo -wychowawcza i spelniaja sie w zawodzie, Pisanie bajek to jakis mit, tam trzeba poswiecic duzo uwagi, czasu, wykazac wiele checi...

Gość xska
tylko, ze humanistyczne kierunki sa dla ludzi o szerszych horyzontach moze wlasnie dlatego tego nie jestes w stanie pojac, a wyznacznikiem osoby inteligetnej jest dla Ciebie ilosc godzin spedzonych nad zadaniammi/ryciu matematyki, biologi, chemii tudziez innych rownie porywajacych kierunkow typu paliwa, wiertnictwo odlewnictwo hutnictwo... co powiesz na gornictwo> :o wspolczuje

Gość
Hmm filologia nie robi wrazenia PSYCHOLOGIA nie robi wrazenia A JA MAM ZAMIAR STUDIOWAC RESOCJALIZACJI - KRYMINILOGIE, o cholera, to tez pewnie nie zrobi wrazenia SOCJOLOGIA nawet, Hmm chlopie, chyba malo dziewczyn poznales, albo ejstes tak glupi, ze niewiele wiesz o tych kierunkach Pieprzysz bzdury jak rzadko ktory, tyle Swoja droga kognitywistyka to jedna z dziedzin psychologii, a nie kierunek studiow...

Gość
Jak najbardziej zgadzam sie z wypowiedzi poprzedniczki Z nikim tak nie podysktujesz jak z humanista, taka prawda Autor topicu ma chyba jakies ograniczenia heh, przykro mi

Gość
Dark Father - jak masz na imie, z jakiego miasta jestes?

Gość
Okej, myslalam, ze nie dzieki

Gość Sedzia Dreedddd
tylko jakoś wy na partnera wolicie kogoś z tytułem inż, bo z tym wiaze sie kasa, ciekawe czy zaimponowal by wam facet po pedagogice czy kulturoznastwie

Gość xska
poza tym - Monisia- ja mu sie nie dziwie tez bym tak pisala na jego miejscu, boąc sie rozmowy z jakims humanista ktory reprezetuje wyzszy poziom elokwencji od jego samego....dobre wytlumaczenie- ok. rozumiemy ps no bo chyba nie jestes az tak ograniczony myslac ze na scislych sa inteligentniejsi ludzie :o ?!?!?!?! zawsze ludzie na kierunkach humanistycznych byli inteligenniejsi: literatura kultura sztuka historia jezyk....z czym to porownasz? eee??? z obliczeniami?! w czym ktos taki moze byc bardziej światły czy elokwentny niz humanista?

Gość
Owszem. wszystko zalezy od tego jakim bylby czlowiekiem, jakimi zasadami kierowalby sie w zyciu etc

Gość
No dokladnie, nic dodać, nic ując Co rządzie - matematyka, czy języki obce, rzadko się zdarza, aby dajmy na to matematyk mial opanowy język obcy, dyskusja z nim polega na... no własnie na czym? Na rozmowach, dyskusjach o literaturze, etyce, sztuce, poezji, Hmmm Pobożne życzenia. Monika - 19 letnia humanistka, czy ja sobą nic nie reprezentuje? Więc co, ludzie po szkole teatralnej, humianiści w najlepszym wydaniu są do niczego, no bo nie kończyli przecież kierunku ścisłego, są magistrami sztuki

Gość
Dark Father - pytałam o miejsce zamieszkania i imię...

Gość koles chyba zrejterowal
pojal glupote swoich pozal sie Boze wymagań.

Gość
Chyba tak Załóż się ze mną DF, że spełnię Twoje intelektualne wymagania. Będziesz miał o czym ze mną rozmawiać, nie poskąpię ciekawych wrażeń

Gość mnie też dopadło .
Moniśka---> matematyk nie musi mieć opanowanego żadnego języka, bo posługuje się jednym, najbardziej uniwersalnym - językiem matematyki :)

Gość
Hehe, OK, spotka w mieście dajmy na to niemcja, proszącego o wskazanie drogi do najlbiższego Kościoła On mu powie - Pi razy drzwi? Język niestety trzeba znać, bez względu na to w jakim kierunku się kształcimy

Gość
No ale gdzie jest nas Dark Father?? Poszedł czytać Gombrowicza czy Kafke??

Gość pewnie poszedl studiowac
wplyw kopalnictwa diamentow w Jakucji na mlecznosc kóz w dorzeczu Konga.

Gość mnie też dopadło .
Ja jako prawie - mgr inz w centrum Frankfurtu tłumaczyłem Holendrowi po angielsku jak dojsc do dworca... uogólnienia do niczego nie prowadza... na każdym kierunku można spotkac inteligentne i interesujące osoby... Ważne jest tylko to, żeby studiować to co SIĘ LUBI.

Gość
hehehe A to dobre było Pewnie nie jesteś glupią humanistką, widać od razu ;))

Gość
No dokładnie tak, ale autor tematu uważa inaczej...

Gość mnie też dopadło .
Moniśka ---> jezeli to bylo do mnie "Pewnie nie jesteś glupią humanistką, widać od razu"... ja to ON. :)

Gość
Ja jestem absolwentką liceum profilowanego humanistyczno-językowe i dotkneły mnie trochę słowa Dark Father, bo ja nie czuję się poł-inteligentną, nieświadomą dziewczyną, tylko dlatego, że np nie kończyłam klasy matematyczno-fizycznej, gdzie jak na ironię, dziewczyny nie za ciekawe i fizycznie i wewnętrznie

Gość Dark Father
JEstem Jacek z Poznania. A ty?