Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arystoteles Papas

Wzor dla 30 letnich kobiet

Polecane posty

Gość arystoteles Papas

oglądałem Informacje na Polsacie i szok Hanna Smoktunowicz to normalnie CUDO, jest już po 30 a śmiało może konkurować z 20 .... szkoda, że tylko mała część kobiet po 30 dba tak o siebie....

zle trafiles tu siedza biedne studentki i podstarzale panny ktore tylko czekaja na bogatego sponsora :D

Gość arystoteles Papas
Ale naprawde kobietka ideał.....

Gość arystoteles Papas
ja tez znam pare...ale mniemanie maja o sobie ze hoho, a wymagania to chyba krolowa Elzbieta 2 ma mniejsze :)

e tam nieprawda. Ja znam kilka naprawdę fajnych a ze są same - miały pecha, trafiały na beznadziejnych facetów.

Gość princeska2
akurat smoktunowicz wyglada staro mimo iz jest bardzo ladna. ta jej nieskazitelna jasna cera i brak olbrzymich worow pod oczami to efekt majkijazu i przede wszystkim oswietlenia. Widzialam ja na zywo i ma bardzo zniszczona twarz i wielgachne wory pod oczami.

Gość kobieta 30
kazda moze wyglądac na mniej to kwestia kasy.Ale mistrzostwem jest wyglądac mniej bez chemi mi sie udaje;)

ona jest ponaciągana i po liftingach,bo miała bogatych facetów.Brzydka jest i sie źle prowadzi phi wielkie mi co!!!!!!!!!!!

mnie pełna trzydziech stuknie w grudniu i pewnie będzie to wielce nieskromne jak powiem, że nikt mi tyle nie daje (max 20-parę) myślę, że każda babka może świetnie wyglądać i to bez względu na wiek znam wiele pięknych kobiet, przy których smoktunowicz "na żywo" wysiada w przedbiegach