Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e tammm

zauważyłam, że większość Polek farbuje sobie włosy na taki

Polecane posty

Gość e tammm

brzydki "siwy" blond przeplatany ciemniejszymi pasemkami...łatwo to zauważyć siedząc np. w kinie w ostatnim rzędzie albo ogólnie rozglądając się bardziej uważnie na ulicy. 80% głów wygląda jak z fabryki! bardzo mnie to intryguje dlaczego - kiedy mamy dostęp do tak wielu pięknych kolorów(odcieni samego blondu jest naprawde mnostwo) wybieramy jakies sztuczne pozbawione indywidualnosci włosy????

Gość Patuś*
Nom tez to zauważyłam, brzydkie to!!! Taki siwy bląd. Moze komus nie wyszedł kolor:D

Gość Patuś*
A przy okazjii moze wiesz jak przyspieszyc okres??

dla mody.... dla bycia trendy... coz niektorzy mysla ze takie wlosy sa super... zreszta kazdy robi co chce z swoja czupryna:P ja tam pozostane przy swojim czekoladowym brazie:) i nikt mnie nie namowi na siwy!!! zostalo mi jeszcze duzo czasu az bede miec takie wlosy:p a p[oco przyspieszac i tak w koncu przyjdzie:P

Gość taki jeden emigrant
to sie nazywa borsuk:) produkt rozpoznawczy Polek za granica.nikt inny tak nie nosi

Gość yhy
no racja z tym ochydnym kolorem...kiedyś stała przedemna dziewczyna w moim wieku a wyglądała z tyłu jak stara baba w tych ''siwych'' włosach...bleee

Gość zalezy o jakim kolorze mowa
bo jaks ama powiedzilas odcieni blodnu jest multum, wiec mzoe wklej zdjecie, a poza tym to na takich wlosach nie widac odrostow

Gość balbinkaa
to po czesci tez przez marnych fryzjerow. nie chce im sie wymyslac kolorow i wszystkim babom robia taki sam kolor wlosow. przynajmniej w moim miescie tak jest:O wszystkim robia takie same fryzury

Gość dajcie linka bo nie wiem
o jaki kolor Wam chodzi?

Gość e tammm
nie mam zdjecia ale widze ze wiekszosc wie doskonale o co chodzi - tzn. o typowo polskiego borsuka;)