Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdeee no

Naciągneli mnie na kase

Polecane posty

Gość agggggggggaaaaa
Ja też dostałm takiego eska a nic nie zamawiałm wrrr [ podałęś numer na który btrza wysłas eska by anulowac ale ...jaka bedzie cena 7 +Vat;?hmmmmmmmm niebede płacic tyle za cos co niezamawiałam wrrr

juz wiem jak, jak ktos wczesniej napisal wyslijcie sms o tresci : \"ASTRO ANULUJ\" na nr 8717 potem przyjdzie potwierdzenie ze serwis zostal anulowany wiecie ze to serwis ery wysyla?? :O

Gość agggggggggaaaaa
a ile za to cie skubneli???

wlasnie nie wiem jeszcze, na abonament mam, wola nawet 10 zl zaplacic za anulowanie niz stale dostawac i placic za jakies smieciowate horoskopy

Gość agggggggggaaaaa
aaaaaa ja jeszce zaczekam napisałm do ery a jak nie to jak tam podejde do nich to się zdziwią...;] Pozdrawiam ..

Gość agggggggggaaaaa
chyba niema tak źle bo własnie znalazłam to CYTAT: 13.2 Prenumeraty oferowane w Spróbuj za darmo dezaktywowane są przez Odbiorcę poprzez wysłanie na bezpłatny numer 8717 SMS o treści: KOMENDA ANULUJ, gdzie KOMENDA to nazwa serwisu z którego korzysta Klient. Nazwa komendy określona jest szczegółowo na stronie www.eraomnix.pl oraz wysyłana jest Odbiorcy SMS-em w momencie końca okresu, na który została zamówiona.

Gość annnuszka
Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło - nie umiem Tobie pomóc. Powodzenia :)

Gość agggggggggaaaaa
napewno jest za darmo!!! własnie wysłałam i anulowałam :)

Gość Wojciech
Mi również naliczyli opłatę. Sprawdziłem właśnie w serwisie ery na swoim koncie. Zażądałem w BOA wyłączenia "usługi" i anulowania opłaty. Żadnej informacji jak to wyłączyć nie dostałem. Jeśli tego nie zrobią będę walczył dalej, bo tak być nie może, że ja muszę gdzieś dzwonić, biegać i się prosić, żeby mi wyłączono coś, czego nie zamawiałem. Jeśli rachunek otrzymam z naliczoną opłatą, to go nie zapłacę. W regulaminie nie ma opcji na wysyłanie bzdur za opłatą bez zgody abonenta. Mam dużo czasu i pieniędzy i mogę nawet pójść z tym do sądu. I nie chodzi mi tu o 1,22 zł(do tej pory) tylko o zasadę.

Gość ciekawe na jaką skalę
to naciąganie sie odbywa

Gość pete1st
Zaloguj sie na era omnix tam masz wyszczególnione aktywne subskrypcje i również tam mozna z nich zrezygnować. Pozdrawiam i mam nadzieje ze komuś się przydalem.

Gość Domestoss
Jeszcze tylko brakuje, żeby co jakiś czas wysyłali SMSy, że zmieniają abonament na wyższy, jeśli nie odpiszę SMSem, że nie chcę. Najlepsze rozwiązanie - zmienić operatora, a do czasu rozwiązania umowy dokładnie sprawdzać billing... kto wie co ten operator jest w stanie jeszcze wymyślić aby wyciągnąć nasze pieniądze...

Gość Czarna lwl
:O

" LOLa Lu ja jestem w plusie i od 3 miesiecy dostaje codziennie zenujace "dowcipy". Dzownilam do nich z 5 razy, za kazdym razem kazali wsyalc sms "anuluj" (za odpowiednia oplata dodam), a smsy przychodza nadal. W dodatku ta "usluga" jest platna!!! nie wlaczalam jej, wiec to plus naciaga mnie na koszty. tak sie wkurzylam, ze pisze do nich reklamacje i zagroze zerwaniem umowy, jesli tego nie wylacza! " Chyba nie zerwaniem umowy ale powieszeniem na szubienicy powinno być.

Gość aro2
dzwońcie na nr 022 413-69-96 do ery wybrać 0 (połączenie z konsultantem) i 9 (inny temat rozmowy) za chwilę będzie konsultant i w ciągu 30 minut wyłączą wam to badziewie z nr 8717 ERA TO NAJWIĘKSZY SZAJS Następnym razem to ide z nimi na wojnę UKE tylko czeka jak tu walnać w łeb oszustów.

Gość Dzięki wam!
Gresek i agggggggggaaaaa wiem, że ten temat był pare lat temu, ale ja muszę wam podziękować za tę podpowiedź! W końcu pozbyłam się tego gówna! DZIĘKI WAM!