Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka1

podstwa dobrego wyglądau- ładna bielizna

Polecane posty

Gość milka1

Polki są ładne szczupłe i mają ładne piersi. Jednak 90 % sama się szpeci noszac zle dobrany biustonosz. Na ulicach młode szczuple dziewczęta z zapieciem prawie na karku, wiszącymi niczym nie podtrzymanymi piersiami, bułkami nad krawędzia stanika. I wszystkie sa przekonane ze noszą 75 B. a jaki waszym zdaniem rozmiar biustonosza ma ta dziewczyna? http://stanikomania.blox.pl/html

Gość tak to ten.
ale głupoe to,hahaha.....stanikomania....trzeba sie naprawde nudzic i miec pusto w głowie.

Gość Oj tam nie biadol juz lepiej
by było jakby chodziły bez biustonoszy:)i w przeżroczystych bluzeczkach mniam:)a ta dziewczyna ma sobie taka trójeczke:)a co

Gość cycekk
a co cie obchodzi jakie staniki nosza obce baby?

Gość milka1
Co to znaczy trójeczke? co to jest za rozmiar? Ta dziewczyna ma 75G. A polki o podobnej figórze chodzą w 80C :P. I moim zdaniem ona lepeij wygląda. Dzieki dobremu dobraniu rozmairu.

Gość milka1
Chodzi o ładny wygląd. To forum uroda.

Gość milka1
mialo być figurze:) oczywiście:)

Gość No jak to Ty
kobieta i nie wiesz co to za rozmiar stanika trójeczka???jest dwójeczka trójeczka czwóreczka no i dla wielkich cyc pozarozmiarowe hah

Gość milka1
Chmm... Ja myślałam z ejest 60A, B, C itd. 70A, B, C 60-tki to są oczywiscie male bo dla szczupłych dziewczyn. Nawet 60G to malutkie bo sama nosze:P ale co to jest trójka to nie wiem

Gość to jest max 75-80C
i nic więcej. nie kituj dziewczynko, bez przesady

Gość milka1
chm.... ???

Gość milka1
to nie mój blog ale właśnie Twoja odpowiedz pokazuje jak jest swiadomość w Polsce. Kazd apolka nosi żle dopasowany biustonosz. No prawie kazda

Gość milka1
zamiast zwiekszać miseczke to Poli zwiekszaja obwód pod biustem. Bo wiadomo ze 80 B jest o 10 cm szersze niż 70B. W biuście też o 10 cm szersze. Efekt? zapiecie prawie na karku i obwisły biust

Gość a po co jej wogóle biustonosz
czy nie piękniej cycuszki wygladaja bez biustonosza???

Gość milka1
Prawidłowo dobrany biustonosz noszony an cidzien sprawia z epiesrsi są ładne i okrągłe do póżnej starości. A prze zbrak jakijkolwiek stanikowej swiadomości w Pilsce róznie z tym jest ;) Ja moge wejsc w 75D tylko po co jak nie mma takich szerokoch zeber. W 60G lepeij wyglądam. W biuscie to daje tyle samo tylko ze w zebrach mniej.

Gość milka1
sory za mase literówek:)

Gość a gdzie ty takie staniki
kupujesz?? szyjesz na zamówienie? i jakie masz KONKRETNIE wymiary pod biustem i w? zakładam że wiesz jak się mierzyć skoro taka z ciebie znawczyni..

Gość pisz po ludzku rozmiary
2 3 4 itd,a nie wymyślasz,heh

Gość milka1
68 pod biustem, ciasno zmierzone na wydechu. 90 w biuscie luzno zmierzone

Gość milka1
kliknij na wyzej podanego linka. Dziewczyna rozpisuje się o firmach produkujących takie biustonosze. zaznaczam z esame kolorowe ładne, młodzieżowe nie zadne babcine:)

nie ma rozmiarów 2,3,4 bo rózne są obwody pod biustem, nie każda kobieta ma 75cm pod biustem, są szczuplejesz i grubsze. dlatego jest numeracja staników - konkretnie staników. napisz gdzie kupujesz taki nietypowy rozmiar? nawiasem, polskie laski nie dlatego mają zapięcie stanika na karku bo źle dobierają stanik, lae dlatego ze specjalnie kupują tak, aby piersi się z miseczek wylewały - odkąd tylko zdążą cycki uorsnąć gówniay już nimi na wierzchu latają i muszą wypychać je do góry:O dlatego te staniki wyglądają jakby były zdeformowane

to na stówę nie masz 60 pod, za ciasno. 70D/DD moja droga. nic więcej

Gość milka1
sa rózne Firmy. moja ulubiona to Freya ze względu na ładne kolory. Można przez internet i moz na też w sklepie ale to już zależy od miasta. Nie w kazdym miescie sa takie zaopatrzone sklepy. Polecam jesze raz Blog

Gość milka1
próbowałam 70E. Długie lata w takich chodizłam ale od razu zapinałam na najciasniejszą chaftke . Jak troszke się od użytkowania rozciagnął to juz był do niczego. Teraz zapinam na najlużniejszą a potem jakby co przepinajam się na na sciasneijsza. Nic mnei nei uciska i nic sie z tyłu nie podnosi. Te obwody sa zawsze troche elastyczne a metr krawiecki nie:P

ale to ty nosisz źle dopasowany stanik, uciskasz sobie mięśnie podtrzymujące biust (one są także pod piersią, w sensie pod-czyli niżej, nie tylko "za" nią, z tyłu) przez co one zanikają i siłą rzeczy to tobie będzie obwisało wszystko za parę lat, zwłaszcza że raczej ciężki masz ten biust nie doradzaj innym źle.

Gość milka1
Nic nie uciskam. nie jestem scisnięta. Poprostu te obwody są na tyle elastyczne że się zawsze troche rozciagną nie mówiac o rozciaganiu w miarę uzytkowania. Zrestą nie musisz nosić takich staników jak ja:) Linka wkleiłam bo może jakaś dziewczyna wejdzie na bloga i zrozumie że nosi za male miseczki+za szeroko obwód:) Nawe niech przy moich wymairach nisi 70DD to zawsze będzie lepeij wyglądała niz w 75 D prawda?

nie będzie jeśli ma pod biustem 57-77cm, wtedy 70 będzie jej się wrzynał w ciało, co wygląda strasznie.. bezsens nosić większe iski z ciaśniejszym obwodem - to deformuje pierś - ściaśnia ją "po bokach" jeśli mnie rozumiesz - sprawia że ona jest ściśnietą "u podstwy"-tuż przy klatce, a to źle wpływa na kondycję piersi. wyobraź sobie pierś po kilku latach takiego ściskania - jak mały jamniczek będzie wyglądać - długie i chudziutkie. piersi powinny być podtrzymywane nie tylko ciasnym obwodem (dopasowanym, nie ciasnym!) ale całą miseczką - ona ma rzylegać a pierś nie ma prawa wypływać z niej na boki. ja mam 66 pod i noszę 70. i mierząc właśnie stanik centymetrem wychodzi na najmnijejszą haftkę 67cm, czyli jeśłi się rozciągnie - max 70.

*75-77 miało być

Gość milka1
oczywiscie masz racje ze za małe staniki to bezsens nosic. Jednak na ulicach częsciej widze dziewczyne z zapieciem na karku niż w zamałym obwodzie:) Nikogo nie namawiam do sciskania się na siłe. Nie mówie zeby nosic mój rozmair.Tylko na chwile refleksi czy obwód się nie podnosi. Czy ekspedientka nie majac pasującego na mnie 70E nie dala mi 75D wmawiajac z edobrz ewygląda żeby sprzedac. W Polsce panuje też pewna nieświadomosć ze C to srednie a D to duze i dziewczyny często wolą 75D niz 70 E bo czują się jakby miały mniejsz piersi wtedy co oczywiscie jest bzdurą. Jesli ktos ma dobrz eleżacy stanik jak zapenw moja przedmówczyni nie namawiam go na usilne wciskanie się w zamałe obwody. Ale przymierzyc mniejszy i sprawdzic czy czasem nei jest dla nas dobry można.