Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska Kobita

seks przed wizytą u ginekologa

Polecane posty

Gość Ciekawska Kobita

Zastanawiam się czy przed wizytą u ginekologa (chodzi o aborcje,względy zdrowotne) można uprawiać seks?czy należy całkowicie się ograniczyć czy można,ale z użyciem prezerwatywy?

Gość yyyyyyyyyyyyyy

Gość yyyyyyyyyyyyyy
jak masz zamiar usunac to jakie to ma znaczenie!!!!!!!!!

Gość Ciekawska Kobita
Chodzi mi o to czy nie ma żadnych przeciwskazań...

Gość jeszcze cie ciipsko swedzi
?

Gość dfhjhghdjm
ja bym na miejscu ginekologa wolała cipe bez spermy

Gość nieźle nieźle
to się nazywa bezemocjonalne podejscie do ciaży. Gdybym to ja musiala dokonac aborcji ze wzgledow zdrowotnych to seks bylby chyba ostatnia rzecza o ktorej bym myslala. Przeciez to bardziej boli psychicznie niz gdy kobieta sama sie decyduje na aborcje. Dla mnie wyglada to na prowokacje :/

Gość polemizowałabym
nie zawsze boli psychicznie :P jak kobieta naprawdę nie chce dziecka, to nic jej psychicznie dolegac nie będzie. ja to najbardziej bym sie bała, ze lekarz coś spieprzy albo wpadnie CBŚ do gabinetu :classic_cool:

Gość Ciekawska Kobita
Na tym forum wszyscy nauczyli się tylko jednego-prowokacja. Nie muszę się tłumaczyć co i dlaczego.To nie jest istotą mojego pytania.A chciałabym znać odpowiedź. A co do spermy-przecież napisałam,że z użyciem prezerwatywy...

Gość zainteresowana 22
zapytaj sie ginekologa najlepiej... zadzwon i zapytaj czy woli jak byl seks przed wizyta czy moze woli zeby go nie bylo... durne pytanie

Gość Marta1983
lepiej bez.. Nigdy się nie współżyje na chwile przed wizytą..

Gość benvirona
to zalezy... jaka metoda ciaza bedzie przerywana? Jesli mechaniczna, lepiej nie wspolrzyj... jesli za pomoca tebletek poronnych nie ma zadnych przeciwskazan... pewnie sie boisz... :( nie martw sie mala... bedzie dobrze... tez przez to przeszlam...

Gość benvirona
Ciekawska Kobita-->> j estes tutaj jeszcze?

Studenci medycyny mieli przed zajęciami przygotować próbkiswojej śliny do badania pod mikroskopem. Ania zapomniała, ale poratował ją kolega, który miał dwie. (Z tym, że ta, którą jej dał to nie była ślina...) Profesor ogląda wszystkie próbki po kolei i przy Ani mówi: - Oj chyba dziś pani ząbków nie myła... :D :D :D

Gość Ciekawska Kobita
Dzieki benvirona.Chociaz jedna konkretna odpowiedź. Mechanicznie....

Gość benvirona
Ciekawska Kobita-->> kiedy masz wizyte? nie musisz calkowicie ograniczyc sie... po prostu dzien wczesniej (przed wizyta) zrezygnuj z sexu... bedzie dobrze 🌻

Gość benvirona
jesli masz jakies pytanie , wal smialo...

Gość Ciekawska Kobita
Dzięki za słowa otuchy.Zabieg mam w poniedziałek. A jak jest po.Zdarzają się krwawienia?no i jak będę się czuła po wszystkim?a jak długo po muszę się ograniczyć z seksem?

Gość benvirona
ja usunelam metoda medyczna.. tabletka... sama wybraam ta metode.. duzo czytaam i porwnywalam co i jak... przy chirurgicznej tez wystepuje krwawienie... ja bardzo obficie krwawilam, zreszta wyladowalam na ostrym dyzurze, z obawa , ze sie wykrwawiam... podpaske zmienialam co 20 min nasaczona na maxa... ... przez pierwsze dni (ok3) jest dosc obfite pozniej ustaje .. wyglada jak okres przez nast ok 7 dni... jak ja sie czulam? czy bolalo? bolalo . ale to byl skutek uboczny tej metody.. pierwszzego dnia sie zwijalam... zreszta juz w klinice zaczal sie bol... ustal po ok3 dnich.. przy chirurgicznej bedzie bolalo Cie podbrzuszee, bedziesz miala klucia przez ok 7 dni.. co do seksu... jak poczujesz sie gotowa... od Ciebie zalezy kiedy rozpoczniesz znowu zycie seksualne.. pamietaj , ze po przerwaniu ciazy od razu mozesz zajsc w nast pna..

Gość benvirona
bedziesz miala metode prozniowa czy lyzeczkowanie?

Gość Ciekawska Kobita
Dziękuję za wszystkie informacje.Trzymaj kciuki aby u mnie wszystko było ok.Pozdrawiam!

Gość benvirona
w trakce zabiego nie bedzie Cie boalo... jest wykonywane ze znieczuleniem... mozesz tez poprosic o golone znieczuleine... podaja tez uspakajajace jakies tabsy.... zalezy ... mozesz tez poprosic lekarza juz po wszystkim o przypisanie tabletki która wywołuje skurcz macicy i zapobiega jej krwawieniu.

Gość benvirona
pamietaj o zakazie uzywania tamponow... tylko podpaski wchodza w gre przy krwawieniu pozabiegowym.... ja w sumie uzywalam ich przez nast 3 okresy

Gość benvirona
trzymam kciuki... popros o uspakajajace tabletki , jesli bedziesz miala tylko miejscowe znieczulenbie... zreszta po zabiegu tez przyda Ci sie cos ziolowego- uspakajacego ... polecam melise...bo nawet jesli wiesz , ze ta aborcja jest sluszna moze byc ciezko na poczatku... dasz rade... 🌻

Gość benvirona
i jesli to mozliwe, niech ktos bedzie przy Tobie.. jesli n ie bedzie mogl/a wejsc na sale niech czaka na zewnatrz... niech ktos trzyma Cie mocno za reke po wszyskim... potrzebne Ci bedzie wsparcie... badz silna ... trzymam kciuki bardzo mocno...

Gość Wnika i sieje panikę wszędzie
GEZOL to potwór który wnika do sprzętów gospodarstwa domowego powodując że grożą one ludziom śmiercią, a ponieważ śmierć jest nieodzownym elementem życia człowieka to ludzie padają jak kawki! Gezola mogą unicestwić Flaszmani – swoją k**ewną mocą niszczą Gezola już w pierwszym stadium wnikania! Gezol powoduje, że sprzęty gospodarstwa domowego buntują się przeciwko człowiekowi. Uciekają z mieszkania na ulicę i włączają się do ruchu ulicznego powodując wypadki. Rozpędzone pralki, lodówki, piece gazowe, odkurzacze, roboty kuchenne, telewizory i wszelakie inne sprzęty gospodarstwa domowego masowo mkną z niesamowitą prędkością ulicą wśród samochodów powodując wypadki, a Gezol wygląda z nich co jakiś czas wydając charakterystyczny chichot! Gezol swoją mocą potrafi opętać każde urządzenie gospodarstwa domowego powodując jego samoczynny ruch. Na przykład gdy Gezol opęta wszystkie sprzęty gospodarstwa domowego to buntują się one przeciw człowiekowi, poprzez ucieczkę z mieszkania na ulicę. Gezol wnika do sprzętów gospodarstwa i nimi steruje, to on sprawia, że włączają się one do ruchu samochodowego i mkną z zawrotną prędkością wyprzedzając wszystkie samochody, powodując karambole i wypadki i siejąc wielki zamęt na ulicy. Rozpędzone sprzęty gospodarstwa domowego po prostu ścigają się po ulicy powodując wielkie zagrożenie, panikę i strach. Gezol jest traktowany przez ludzi jako zjawisko paranormalne, ponieważ wnika on do wnętrza lodówki lub innego urządzenia i nim steruje, poprzez co taka lodówka pod jego wpływem ucieka z mieszkania i włącza się do ruchu ulicznego i mknie z niesamowitą prędkością powodując wypadki.

Gość gość
Durne pytanie. Nadajesz sie na ministra. Ginekolog czesto ma zone , zawodowo napatrzy sie na c**y tak jak laryngolog na gardla i jest mu to obojetne. Jestem ginekologiem i powiewa mi kkalafiorem czy bedziesz uprawiala sex przed wizyta czy nie. Pojelas?